XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Studsmatta Trampoline övningar


Trampoliner är små enmansföretag trampoliner som ger en låg effekt aerob träning som kan anpassas till din fysiska förmåga. Trampoliner placera lite stress på lederna, så att människor i alla åldrar att utöva ett säkert sätt utan skada. Denna typ av träning kan bygga muskler och stimulera ämnesomsättningen med regelbunden användning.

Motivering

Motivation till motion är ofta ett stort hinder för individer som försöker att öka fysisk kondition. Motion är aldrig lätt, men gör det roligt och tillgängliga ger incitament att fortsätta. Mini studsmattor erbjuder allt det roliga i att studsa på en full-size trampolin minus trick du utfört som ett barn. Trampoliner erbjuder ett bekvämt hem övning alternativ bidrar till att användas framför TV: n eller med en instruktions-DVD.

fördelar

Studsade ökar din puls, lungkapacitet och allmänna läget för fysisk kondition. Det stimulerar också lymfsystemet, vilket hjälper dränerings gifter från kroppens celler. Med hjälp av en mini studsmatta ökar muskeltonus, stimulerar det centrala nervsystemet och lindrar spänningar och stress. Studsade också naturligt förbättrar balans och koordination.

enkel övning

Enligt en NASA studie 1980, rebounders erbjuda en effektivare alternativ för att förlora vikt än jogging gör. Grundläggande övningar inkluderar enkel hoppa, jogging och jumping jacks att höja pulsen. Ett annat alternativ innebär enkel promenad för att förbättra cirkulationen eller för att värma upp för en mer avancerad träning. Hoppande och sparka använda olika muskler och ger en rolig träning när det paras ihop med musik.

avancerad Motion

Ökad styrka och uthållighet öppnar dörrar till mer avancerade övningar på studsmatta. Instruktionsfilmer hjälper dig att skapa en övning rutin med avancerade rörelser som kräver ökad kompetens. Rebounders kan också användas med lätta hantlar för att öka motståndet.

pass

Knä hissar, hoppar och vändningar rikta specifika kroppsdelar för toning, som gör att införliva yoga eller pilates flyttar in din rutin. Karate sparkar och hoppar sekvenser finns andra alternativ för att hålla din studsmatta intressant och utmanande. Även om du behärskar de avancerade rutiner, kom ihåg att du alltid kan återvända till de enklaste övningarna. Enkel hoppning kommer alltid att ge en utmärkt träning för hela kroppen.