XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Det finns många faktorer att tänka på när du handlar för en ny sjukförsäkring plan, från apotek fördelar för läkare val till täckning gränser. Utanför månatliga bidrag, har ingenting en större omedelbar effekt på mottagarnas plånböcker än avdragsgilla nivåer. Medan jämföra din självrisk nivå med det nationella genomsnittet kan vara ett praktiskt verktyg för att mäta din täckning mot standarder, är det viktigare att välja en plan som passar dina behov och budget.

National Genomsnittlig Health Självrisk

Den genomsnittliga avdragsgilla för sjukförsäkringen var $ 1200 i november 2010, enligt en studie av Mercer citeras av Wall Street Journal. Genomsnittet, genererad av röstningen mer än 2.000 arbetsgivare som tillhandahåller sjukvård, ökade med mer än $ 400 från 2005 års nivåer. Ökningen av den genomsnittliga avdragsgilla kan delvis tillskrivas ökningen av personer som bär hög självrisk planer. Under 2010, uppskattningsvis 10 miljoner mottagare valde hög självrisk planer, enligt en undersökning från USA: s planer sjukförsäkring som rapporterats av USA Today.

Risker av Plan Typer

Genomsnittliga risker varierar också mellan olika typer av planer sjukförsäkring. Den genomsnittliga avdragsgilla för patienter som är försäkrade i HMO och nätverksbaserade planer i 2007 var $ 401, enligt Inc. magazine. Patienter försäkrade av föredragna leverantör organisationer vanligtvis betalas genomsnittliga risker på $ 667, medan patienter som använder point-of-tjänsten planer betalade i genomsnitt självrisk på $ 751. Hög självrisk planer, eller katastrofal sjukdom planer, med låga premier och höga out-of-pocket kostnader, ingår en genomsnittlig självrisk på $ 1865. Risker och premier är inte de enda överväganden att göra, men med planer som erbjuder olika nivåer av flexibilitet, optioner och täckningsnivåerna.

Välja din självrisk

Om du har valet av sjukvårdsplaner med olika avdragsgilla nivåer, är det viktigt att tänka på dig medicinska behov när du väger dina alternativ. Patienter bör överväga out-of-utlägg för rutinbesök och andra icke-katastrofala behandling, och välja en plan som gör det möjligt för dem att ge rutinkontroller och förebyggande vård. Katastrofala händelser, såsom hjärtinfarkt, kan skapa sexsiffriga medicinska räkningar, så det är viktigt att hitta en plan som inte satt, eller ställer rimliga gränsvärden täckning, enligt Consumer Reports. En allmän tumregel dikterar att sänka din månatliga premie, desto mer sannolikt är ansikte out-of-pocket kostnader du inte har råd i framtiden.

dolda kostnader

Patienter som väljer hög självrisk planer är ofta mindre benägna att besöka en läkare för att diagnostisera och behandla små problem, enligt New York Times. Eftersom den höga out-of-pocket kostnader kan vara avskräckande för dem som kan söka vård om de bar en plan med ett mer överkomligt självrisk eller co-betalning, många fördröjnings behandlingen tills hälsofrågor blir större, mer hotfull och dyrare att behandla .