XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Lista över vitaminer som behöver Refrigeration


De flesta vitaminprodukter behålla sin integritet och färskhet om de hålls tätt försluten och förvaras i rumstemperatur. Men vissa vitaminer och kosttillskott måste kylas för att behålla sin fräschör och användbarhet. Dessa inkluderar flytande vitaminer, vissa essentiella fettsyror och probiotika. Kosttillskott i kapslar har höljen som skyddar dem från oxidation och därför inte behöver kylning.

flytande vitaminer

Flytande vitaminer är fräschare och mer potent än tablettform, så de kräver kylning för att upprätthålla denna färskhet och styrka. Vitaminpiller innehåller konserveringsmedel som ökar hållbarheten. Eftersom flytande vitaminer inte innehåller dessa tillsatser de kräver kylning, enligt DoctorYourself.com.

fiskoljor

Fiskolja är en essentiell fettsyra. På grund av de höga nivåerna av omega-3, kan fiskolja tillskott minska kolesterol och eventuellt minska inflammation. Flytande sammansättning som är ljuskänslig, vilket är varför de är vanligtvis förpackade i ogenomskinliga flaskor. När du har öppnat dem, de är också utsatta för syre och kan förstöra om de lämnas ut ur kylskåpet. Kylnings dem också skär ner på fiskliknande eftersmak, enligt AllAboutVision.com.

Linfröolja

Liksom fiskolja, är linfröolja en god källa till omega-3 essentiella fettsyror. Det är också en stor källa till fiber och protein. Linfröolja innehåller en hög koncentration av fyto-näringsämnen som är till nytta för människors hälsa, enligt National center för komplementär och alternativ medicin. Dessutom, som fiskolja, kan linfröolja bidra till att minska inflammation och kolesterol. Om linfröolja är i flytande form, sluter tätt och kylskåp efter öppnandet.

probiotika

Probiotika är hälsofrämjande bakterier som används för maghälsa. Former av probiotika inkluderar acidophilus och andra levande bakterier kosttillskott, rapporterar Harvard Health Publications. Eftersom de innehåller aktiva kulturer som kan dö om de utsätts för värme, ljus och luft, är det viktigt att du kyla dem.