XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Hur man ökar kroppens ämnesomsättning


Öka ämnesomsättningen kan vara en effektiv metod för att bistå viktminskning, eftersom detta påskyndar den hastighet med vilken kroppen förbränner energi och fett. Att ha en hög ämnesomsättning innebär också att kroppen fortsätter att bränna fett när kroppen vilar. Det finns ett antal sätt en individ kan påskynda sin ämnesomsättning, såsom att utföra de rekommenderade övningarna regelbundet och införliva vissa livsmedel, drycker och örter i kosten.

Instruktioner

1 Motionera minst tre gånger i veckan, med hjälp av en rotation av hjärt-övningar som löpning och simning och motstånds övningar såsom armhävningar. Varje period av konditionsträning bör pågå från 30 till 60 minuter. Motstånd övningar såsom armhävningar bör praktiseras i uppsättningar av 10 till 15 med antalet repetitioner ökar med styrka och förmåga.

2 Ät sex små måltider under dagen istället för att ha tre stora för att hålla kroppen arbeta hårdare för att regelbundet bränna upp energi. Detta i sin tur kommer att öka kroppens ämnesomsättning.

3 Införliva protein i din kost som har låg fetthalt, såsom magert kött och kyckling. Inkludera även kryddig mat som chili. Enligt Viktminskning Resources webbplats, kan kryddstark mat ökar ämnesomsättningen med 50 procent.

4 Öka ditt intag av antioxidanter som grönt te och rosa grapefrukt. Antioxidanter kan också snabba upp graden av metabolism när de konsumeras regelbundet.