XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Fälla Bar vs. Shrug Bar


Oavsett hur du kallar det, är en fälla bar på samma sätt som en axelryckning bar. Emellertid två olika typer av skuldra-axelryckning verktyg som kan jämföras är en fälla bar och en skivstång. Staven används ofta för axeln axelryckning motion. Båda barer erbjuder progressivt motstånd för din styrketräningsövningar och kan läggas till din träning som din kondition förbättras.

Bar former

Fällan bar namnges för muskeln stärker och dess form. Den ursprungliga fällan bar liknade formen av en parallelltrapets med poäng i toppen och botten av formen. Nyare trap barer, dock ofta kallas hex barer eftersom stängerna svetsas in i en form som liknar en hexagon; det centrala utrymmet är stort nog för dig att stå i. En skivstång, som normalt används för skulderaxelryckningar, är en rak bit metall som är mellan 5 och 7 fot i längd.

bar Vikt

Vikten av en fälla bar varierar beroende på tillverkaren. Den ursprungliga fällan bar väger 30 pounds, och den traditionella hex-bar väger 45 pounds. En olympisk skivstång väger 45 pounds utan viktskivor. Vissa skivstänger, såsom standard skivstång, är tunnare och väger mindre, men den gemensamma bar du hittar på en bänkpress väger 45 pounds. Du ökar vikten på någon av dessa stänger genom att skjuta viktskivor på ändarna.

skuldra Shrug

Axeln axelryckning motion stärker över trapeziusmuskeln, som ligger tvärs övre delen av ryggen och upp på baksidan av halsen. Stå när du utför axelryckning och hålla armarna rakt ner. Vikterna ger motstånd som du höjer axlarna och skaka av sig dem mot öronen att ingå avtal trapezius. Sakta tillbaka axlarna till en drog ner läge.

Enkel användning

Du står bakom eller framför skivstång när man gör axeln axelryckning motion. Du håller staven över topparna av benen med handflatorna riktade bakåt, eller du håller skivstång över ryggen på benen med handflatorna vända framåt. Skivstång kan skrapa benen eller fronter av dina höfter om du inte håller ribban ifrån dig - men detta kan orsaka rygg obehag. En axelryckning eller fälla bar, ger en jämnare träningspass. Du står i hexagonen formen av en fälla bar och hålla fast handtagen med handflatorna vända i. Dina ben kommer inte att gå skrapas när du står i mitten av fältet. Den hand position kan också vara bekvämare än med skivstång.