XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem
De bästa jogging skor för kvinnor

Först kommer du vill matcha din sko på vilken typ av fot du har. Om du har en platt fot, då kommer du vill köpa en jogging sko som erbjuder gott om stabilitet och stöd. Ortoser kan också vara nödvändigt. Skon ska inte böja mycket lätt under tryck. Om du har en hög båge, kommer du vill ha en flexibel sko som bör vara mer böjbar och en sko som erbjuder gott om dämpning. Om din båge är genomsnittliga, då du kommer att ha något som ger en viss flexibilitet och visst stöd med minimal dämpning.

Vanliga fallgropar

Försöker på ett par joggingskor och hitta rätt passform är viktigt. Ett problem är att folk inte ofta känner en sko ut tillräckligt innan man köper. Walking några fot över skoaffären kommer inte att ge dig en korrekt uppfattning om skorna du försöker på kommer att vara idealisk för jogging. Jogga 101 rekommenderar försöker på dem senare på dagen, med hjälp av strumpor som du skulle bära medan joggning. Känn dig fri att jogga runt i butiken. Jogga 101 rekommenderar också försöker skor på ett löpband när du köper dem eftersom många återförsäljare kommer ändå acceptera dem som en återgång om du inte har gått på gatorna med dem ännu.

Var man kan köpa

Medan de flesta sko butiker erbjuder kvinnor joggingskor, konsekvent är butiken som tillgodoser specifikt till löpare och kommer ut framåt i loppet Road Runner Sports. Dess utbud är en av världens största, och priserna är konkurrenskraftiga med en bästa pris-garanti. Road Runner Sports anställda är utbildade för att förstå joggare "och löpare" måste bättre än andra idrottare. Road Runner Sports erbjuder också ett bra sätt att undvika den stora fallgrop inköp av joggingskor genom att utnyttja deras 60-dagars Wear 'em & Love' em-garanti. Om de inte passar eller om de blir obekväma, kan du returnera dem.

Kosta

Kvinnors joggingskor sträcker sig typiskt från ca $ 40 till $ 150, om du ibland kan fånga en god kvalitet par på försäljning för så lite som $ 25 - kommer kvantiteter och storlekar ofta begränsas. De flesta mid-level skor landar någonstans mellan $ 70 och $ 90. Eftersom priserna höja, kan kvalitet och komfort ökar också, så om du är på en budget, börja med att försöka på minst kostsamma par för att undvika att falla in love med något ur din prisklass.