XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem
Vad gör du om Övre Hip fettdepåer?

Fettdepåer högt på höfterna kan orsaka fula utbuktningar på toppen av byxorna. De kan vara bland de sista biten av fett din kropp skjul under viktminskning. Även om detta kan vara frustrerande att förlora dessa fettdepåer betyder bara att fortsätta de ansträngningar som befria dig från andra kroppsfett.

Spot Reduction

Du kan inte göra något för att ta itu med dessa fettdepåer specifikt. Tanken att en viss övning kan rikta ett särskilt organ område för fettförbränning - kallad "spot reduction" - är en myt. När du bränner fett, bränner kroppsfett mer eller mindre slumpmässigt. Du gå ner i vikt från kroppen som en helhet, och "din kropp som en helhet" inkluderar din övre höfterna. Om du gå ner i vikt tillräckligt länge, fett på höfterna så småningom kommer att vara en del av att viktminskning.

Allmänt Viktminskning

Din bästa tillvägagångssättet för att ta itu med fettavlagringar på övre höfter är att bränna mer kalorier än du äter. Du kan göra detta genom att äta färre kalorier, motionerar mer eller en kombination av båda. Enligt Bill Phillips, författare till "Body for Life", kombinationen metod är den mest effektiva och trevlig. Medan du fullfölja din viktminskning plan, mäta dina övre höfterna med ett måttband varannan vecka eller så. Detta hjälper dig att spåra dina framsteg och hålla motiverade.

expert Insight

I "The Four-timmars Body" hälsa forskaren Tim Ferris konstaterar att envisa fettdepåer - såsom de på din övre höfter - kan vara särskilt frustrerande eftersom, när du är riktigt medvetna om dem, är du redan trött på att förlora vikt. Ferris rekommenderar dricksvatten regelbundet för att hålla magen fylld, belöna dig själv från tid till annan med nonfood behandlar och tar en vecka ledigt från din diet. Även om vissa av dessa metoder kan bromsa dina framsteg, kommer de att hålla dig på den raka och smala och så småningom leda till att du förlorar det hip fett.

Hip övningar

Utövar din övre höfterna kommer inte att påskynda fettförbränningen i området. Det kommer dock att dra åt ram av muskler under fettet. Detta kan skapa en illusion av fettförbränningen och en mätbar minskning av inches runt höfterna. Denna effekt är sannolikt orsaken plats minskningen är en sådan bestående fitness myt. Vissa övningar som riktar de övre höfterna inkluderar liggande eller sittande benlyft, sparkar från aerobics eller hjärt kickboxning och planka position från yoga.