XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem
Hur får man slet i 90 dagar

Bli lurade på 90 dagar eller mindre är möjligt om du följer rätt kost och motion plan. Att äta rätt mat vid rätt tidpunkt är avgörande eftersom livsmedel val avgör hur din kropp reagerar på alla dina måltider. Du vill äta mat som uppmuntrar fettförbränning och hämmar kroppens fettlagring. Genom att använda utbildning tekniker som bränner fett och öka humant tillväxthormon, eller HGH, kan du accelerera din viktminskning att förlora kroppsfett snabbt. Kom ihåg att förlora bulk vikt inte kommer att få dig slet. Istället fokuserar på att förbättra ditt kroppsfett procent.

Steg 1

Gör styrketräning träning fem dagar per vecka för att bygga muskler. En bra fem dagars utbildning plan kan vara axlar på måndag, vapen på tisdag, ben på onsdag, tillbaka på torsdag och bröstet på fredag, säger "Optimum Anabolics" författaren Jeff Anderson. Håll din träning enkelt genom att använda sammansatta rörelser som knäböj, bänkpress och pull-ups först i din rutin. Följ sedan med isolering övningar som förlängningar ben, bröst flyes och biceps koncentrations lockar.

Steg 2

Använda avancerade träningsmetoder för att öka fettförbränningen HGH. Använd till exempel drop-apparater på din isolering övningar. Drop-apparater menar göra en uppsättning av en övning för åtta till 10 reps, sedan omedelbart sänka vikten och gör en annan uppsättning till utmattning. Lägg till ett "drop" eller två för att göra en dubbel eller tredubbel dropsetmetoden.

steg 3

Använd NA eller negativt accentueras sätter att öka fettförbränningen i upp till 72 timmar efter träningen, säger "Xtreme Lean" författare Jonathan Lawson och Steve Holman. Sänk vikten till en långsam sex andra räkna med någon förening övning. Mikro tårar i muskelvävnaden som skapats av denna teknik tar en massa extra kalorier för att reparera. Gör bara en NA uppsättning per motion för att undvika överdriven ömhet.

steg 4

Ät fem till sex mindre måltider under dagen, föreslår David Zinczenko i "The Abs Diet." Åtminstone 20 till 30 g protein vid varje måltid och mellanmål under dagen för att hålla din ämnesomsättning brummande. Försök att inte gå mer än fyra timmar utan att få en kvalitetsproteinkälla, såsom kyckling, fisk, kalkon eller vassleprotein.

steg 5

Välj magert livsmedel som proteiner låg halt av mättat fett. Ät bara lågt glykemiskt kolhydrater, som skyddar muskelvävnad utan att höja insulin till nivåer som uppmuntrar fettlagring. Det enda undantaget är din post-workout måltid, vilket bör innebära minst 60 g hög glycemic kolhydrater som dextros eller fruktjuice, säger Anderson. Glöm inte att ta i åtminstone 25 procent av kalorierna från hälsosamma fetter som finns i olivolja, nötter och frön.

steg 6

Tid dina kolhydrater ordentligt för att få slet ännu snabbare. Med i måttliga mängder av kolhydrater, före och efter din träning, bidrar till att underblåsa träningsintensitet och återhämtning. För måltider senare på dagen, hålla sig till magert protein, färska grönsaker och hälsosamma fetter.

steg 7

Tillåt dig själv en fuska måltid en gång per vecka. Äta vad du vill på detta en måltid tricks din kropp till att påskynda ämnesomsättningen, vilket fördröjer under tider av kalorirestriktion. Njuta av några bitar av pizza och en skål med glass eller en bit av kakan. Stäng inte fri måltid i en binge session eller en ursäkt för att äta för mycket.

varningar

  • Börja aldrig en diet eller motion plan utan att först rådfråga din läkare.

tips

  • Tillsätt 30 minuter av hjärt efter varje träningspass för att bränna ännu mer kroppsfett. Du kan göra hjärt upp till två gånger dagligen, sex dagar i veckan, men alltid ta minst en ledig dag från träning.