XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem
Te & amp; Reumatoid artrit

För hundratals miljoner tedrickare över hela världen, är te både lugnande och närande. För de uppskattningsvis 50 miljoner människor som lider av artrit, är te också potentiell behandling, och ett botemedel för ömmande leder. Dina apotek och livsmedelsbutiker kan visa många olika sorters te, men inte alla är bra alternativ för reumatoid artrit drabbade. Tala med din läkare om rätt te som kan vara lämpliga för ditt tillstånd.

fördelar

Vissa kemikalier i te är visade för att minska inflammation, ett vanligt symptom som förekom med reumatoid artrit, som leder till förlust av rörlighet och smärta. Bortsett från omedelbar lättnad te kan ge reumatoid artrit sjuka, är det också visat sig minska ledskador över tiden, genom att bromsa brosk nedbrytning, rapporterar University of Maryland Medical Center.

typer

Från fruktig till kryddig, finns i otaliga varianter och blandningar te. Ingefära, mattram och grönt te är de som vanligen konsumeras för reumatoid artrit. Alla är sekelgamla åtgärder som fortfarande är i bruk i dag, trots de många konventionella läkemedel tillgängliga. I själva verket, "Arthritis Today" tidningen konstaterar att både grönt te och innovativa biologiska läkemedel - som används för autoimmuna sjukdomar, såsom reumatoid artrit - arbete på samma sätt, genom att blockera inflammatoriska kemikalier i kroppen.

Biverkningar och doseringar

Mängden te du ska använda för att behandla din reumatoid artrit varierar, beroende på vilken typ av te, din individuella hälsotillstånd och de mediciner som du använder. Om de konsumeras i överskott eller av människor som är känsliga för koffein, kan grönt te orsakar irritation, sömnlöshet, yrsel och hjärtklappning. För många människor är dock två till tre koppar dagligen en säker dosering av grönt te.

Inga allvarliga biverkningar är sannolikt med mattram, även på att stoppa användning, kan lång tid användare upplever sömnsvårigheter, ledvärk, ångest eller huvudvärk. Ingefära är också säker i små doser, även om mindre biverkningar kan förekomma, inklusive gas, uppblåsthet och magbesvär. Tala med din läkare om säkra doser av dessa teer.

överväganden

Även te är en av de mest smuttade drycker i världen, senare till vatten ensam, vissa människor ogillar smaken. I stället för att tvinga ner vätskan, leta efter andra former av dina favorit örter. Hälsokostbutiker och apotek bär ofta tabletter, kapslar och även aktuella program som innehåller örtextrakt för reumatoid artrit lättnad. Åskguden vinstockar preparat och vegetabiliska oljor som härrör från gurkört, nattljus och svarta vinbär frön är ytterligare växtbaserade alternativ som visas för att gynna reumatoid artrit sjuka, enligt MayoClinic.com. Få en läkares godkännande innan du använder någon produkt.