XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Hur kan man få LDL-nivåer


Kolesterol är knepigt. Helst vill du att sänka det "onda" kolesterolet, LDL, som kan orsaka hjärt-kärlsjukdom: blockerade artärer, stroke och hjärtinfarkt. Och du vill behålla nivåerna av HDL eller "goda" kolesterolet över 40 milligram, eftersom HDL producerar hormoner och vitamin D, och flyttar kolesterol från andra delar av kroppen till levern för att avlägsna. Det finns mängder av råd om hur man kan sänka LDL, men nästan ingen om hur man skall höja den. Så, för motsatsen bland oss ​​som vörda soffpotatis och potatis chip, är det så här att höja din LDL-kolesterol.

Instruktioner

1 Ät massor av transfetter. Transfett är oljor upphettas till en hög temperatur och hydro. De är ett konserveringsmedel. Kommersiella bakverk, kakor och kex kan innehålla transfetter för att ge dem en exceptionellt lång hållbarhet. Transfett inte har samma konserverande effekt på den mänskliga kroppen; i själva verket de har precis motsatt effekt. De är extremt ohälsosamt och kommer verkligen att hjälpa till att höja din LDL-nivåer.

2 Ladda upp på mättade fetter. Du hittar dessa i snabbmat, friterad mat, bearbetade lunch kött, hela ägg, och helfeta mejeriprodukter. Livsmedel som dessa, högt kolesterol och mättat fett, kommer att skjuta dina LDL nivåer även om taket. Bonus: De ska göra samma sak för din vikt.

3 Vägra att äta fiber. Förvandla din näsa upp på färska grönsaker och frukt, fullkornsprodukter, bönor och råa nötter. Fiber kommer att bidra till att sänka kolesterolvärdet och därmed besegra dina ändamål. Det rör sig mat effektivt genom matsmältningssystemet. Var är det roliga i det? Undvika fiber.

4 Ät så mycket som möjligt. Beställa stora delar serveras på överdimensionerade plattor. Gå med i 34 procent av överviktiga vuxna amerikaner. Om du inte är redo för de stora ligorna, åtminstone strävar efter att vara en av de andra 34 procent som är kraftigt överviktig. CDC säger amerikaner upplever en fullt utvecklad fetmaepidemin, sätta dem i riskzonen för cancer, hjärtsjukdomar, diabetes och högt blodtryck. Missa inte det. Bulk upp vid varje måltid och kom ihåg att mellanmål.

5 inte, under några omständigheter, äta fisk som lax som ger omega-3 som sänker kolesterolhalten. I själva verket undvika all fisk och fiskolja --- utom fish and chips. Beställ dubbla portioner fisk och chips, med extra tartarsås.

6 Sitt så ofta och så länge som möjligt när du inte ligger ner. Inte ens äger ett par joggingskor och avvärja dina ögon när du kör förbi ett gym. Vara åskådare, inte en kandidat. Gör din sport de som äger rum i en TV, närmade vördnads med kopiösa mängder öl, chips, ädelost dip, milslånga ubåt smörgåsar, fat med lökringar och kanske lite mer öl. Undvik trappor och dra full nytta av rulltrappor och hissar (varför annars är de där?). rider alltid när man kunde gå och förr än du kan tänka dig, kommer du att nå ditt mål.