XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Hur man kan bli av gas Naturligtvis


Hur man kan bli av gas är naturligtvis ganska enkel uppgift. Här är några tips och tricks för att få dig på rätt spår.

Instruktioner

1 Först av allt du behöver för att tugga maten väl. Genom att inte riktigt starta uppslutning med fullständig tugg av maten Gas kommer att bygga upp eller bli ganska illaluktande. För att undvika detta och börja behandla Gas naturligtvis måste du noggrant tugga mat.

2 Var medveten om dina andningsvanor. En stor del av den gas som utvisas av vissa människor som faktiskt kommer till stånd till följd av att svälja det, på grund av tuggummi tuggar, rökning etc. Detta introducerar gaser som inte kommer att vara lätt absorberar in i kroppen och sålunda måste frigöras naturligt i form av gas, genom att vara medveten om detta kan du stoppa det eller minska avsevärt.

3 Nästa titta på din kost. Håll dig borta från stora måltider av fet mat, vissa socker och kolhydrater. De matar med stora källor av dessa (såsom bönor) kommer att orsaka problem med utnyttjandet och därmed kommer att producera mycket mer gas som kommer andra livsmedel. Läs dessa livsmedel eller livsmedel som orsakar dig att passera gas och hålla sig borta.

4 Därefter kan du titta på att få några snabba åtgärder. Fänkålsfrön är mycket populära (en snabb hur man är länkad nedan). Också populära är Aktivt kol, bara lägga till några matskedar till ett glas vatten och dricka.
Även du kan försöka neutralisera doften, tillsätt pepparmynta olja till lite vatten och dricka för att ge din gas en trevlig mint lukt. Eller så kan du gå och leta upp de vegetabiliska Kombu. Kombu säljs i många asiatiska livsmedelsbutiker och är känt för att motverka effekterna av gas. Bara en liten remsa av Kombu och du kommer att ställas in. En annan bra botemedel är bockhornsklöverfrön, blanda dessa med lika delar dill. Varje dag tar ungefär 5 gram och det bör kontrollera gasbildning.