XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem
Hur man svarar på en upprörd Parent

Ett barns sociala liv är fyllt med möjligheter till lärande. När ditt barn sig ut i en värld av vänskap, spela datum och sociala evenemang, är konflikt bunden till utbrott. Kanske ditt barn kränker en annan eller kanske barnen komma in bus medan under ditt överinseende. Oavsett situationen, är det normalt att den andra barnets förälder att bli upprörd eller defensiva om sitt barn. När en upprörd förälder närmar sig lugn och lösa situationen så smärtfritt som möjligt.

Steg 1

Håll dig lugn och låt den andra föräldern tala hans verk för att möjliggöra starka känslor att desarmera. När en upprörd förälder närmar sig kan han skrika, redo att surra ut eller i närheten av tårar. Ha ögonkontakt med föräldern, hålla armarna nere vid din sida att visas öppet och inbjudande. Nicka förstå när han förmedlar problem. Inte skall avbryta eller lägga till information förrän han har slutat tala.

Steg 2

Empati med den andra föräldern. Låt henne veta att du förstår varför hon är upprörd. Även om du inte känner på samma sätt, är det viktigt att uttrycka den andra föräldern att du förstår varför situationen skulle orsaka henne att vara upprörd.

steg 3

Ta ansvar för dina handlingar. Om han är upprörd över något som hände när hans barn spelade på ditt hus eller något ditt barn sade till sin, ta ansvar för det och be om ursäkt. Undvik att göra ursäkter eller göra mot bakgrund av situationen. Att ta ansvar kan den andra föräldern flyttar förbi upprörd. Om ditt barn sagt eller gjort något för att det andra barnet, be honom att be om ursäkt till sin vän.

steg 4

Erbjuda en kompromiss. Att hitta en lösning på problemet kommer att visa föräldrar som du är villig att arbeta med dem. Försäkra dem om att ni kommer att göra allt du kan för att se till att problemet inte uppstår igen. Om föräldrarna är så upprörd att de inte vill att dina barn spelar tillsammans igen, sedan ge dem deras utrymme genom att hedra begäran.

steg 5

Ring föräldern efter en vecka eller så för att följa upp och upprätthålla en hjärtlig relation. Låt förälder vet att det finns inga hard feelings från din sida eller uppmana barn över att spela. Om du ser förälder och barn i allmänhet, hälsar dem varmt för att skicka meddelandet att du har gått vidare.