XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Hur man öka uthålligheten snabbt


Nästan vem som helst kan förbättra deras uthållighet - förmågan att uthärda fysisk ansträngning för långa sträckor - oavsett om de är en fitness expert eller tillfällig tränings. Även om du kanske bli otålig när du arbetar för att öka din uthållighet, kom ihåg att det är en gradvis process. Varje steg kommer att lägga upp tills du har nått ditt mål. Att hålla din disciplin och fokus, bör du kunna öka din uthållighet så snabbt som möjligt.

Instruktioner

1 Hur man öka uthålligheten snabbt

Regelbundna fysiska kontroller kan hjälpa dig att nå dina träningsmål.

Ta hand om din allmänna hälsa. Utan rätt kost, hydrering, sömnvanor och regelbundna fysiska kontroller, kan du inte se några positiva resultat även efter hård träning. Om du röker cigaretter eller konsumera alkohol ofta, kanske du vill överväga att ändra eller sluta dessa vanor. Att upprätthålla en sund kropp är en av de bästa sätten att snabbt öka uthållighet, enligt Vibrant Life.

2 Motionera minst tre gånger i veckan och göra det på rätt intensitet. Du kommer att vara mer benägna att öka din uthållighet genom att träna 20 minuter eller längre tre gånger i veckan eller mer. Repetition är nyckeln till att öka uthållighet. En puls på cirka 60 procent till 80 procent av din maxpuls är idealisk för att bygga uthållighet över tiden, enligt Vibrant Life.

3 Hur man öka uthålligheten snabbt

Många gym och hälsa klubbar erbjuder styrketräning och utrustning.

Lägg styrketräning till din fitness regimen. Arbeta med fria vikter eller vikt maskiner kan bidra till att förbättra hälsa och bygga övergripande uthållighet, enligt Vibrant Life. De flesta vikt utbildningar innebär motstånd övningar såsom knäböj eller bänkpress. Vikt-utbildningar varierar i längd och struktur, men nybörjare bör sträva efter cirka 20 till 60 minuter i längd. Du kanske vill ersätta en av dina sedvanliga vecko träning med styrketräning.

4 Hur man öka uthålligheten snabbt

Spela in din fysiska förbättringar kan hålla dig på rätt spår.

Registrera dina framsteg på ett konkret sätt att bidra till att upprätthålla din entusiasm och hålla dig på rätt spår för att uppnå målen. Spåra framsteg pekar också på områden som behöver förbättras. Du kan spela in tid och intensitet för varje träningspass på nätet eller i en pappersjournal.

5 Öka intensiteten i träningen över tiden. Att bygga uthållighet snabbt är möjligt, men bör inte komma till priset av din allmänna hälsa. Pushing din fysiska gränser för mycket, för snabbt kan leda till skador och trötthet. Om du är ny till en övning, se till att ta tid att lära sig korrekt form. Se till att värma upp innan träningen och korrekt svalna efteråt, och förblir släckt.

Tips

  • Ett enkelt sätt man kan bestämma sin maxpuls är att dra ifrån hans ålder från 220. Till exempel skulle en 40-årig man har en maxpuls på 180. Kvinnor bör subtrahera deras ålder från 206, vilket innebär en 40- åriga kvinnan skulle ha en MHR 166.
  • Bära en pulsmätare för att spåra intensiteten i träningen.