XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem
Hur man blir en god make till din gravida hustru

Väntar barn är en av de mest spännande upplevelser av ett gift par liv. Det kan också vara mycket stressande. De fysiska, hormonella och känslomässiga förändringar som kommer med graviditeten kan vara ganska överväldigande. Mer än någonsin, kommer din fru behöver din kärleksfulla stöd. Överväga några viktiga tips om hur man blir en god make till förväntans hustru som ni två uppleva denna utmaning, men häpnadsväckande tid i ditt liv tillsammans.

Steg 1

Lyssna på din fru oro. Även om din fru är stolta över att vara beredda, kan hon också vara rädd, nervös eller osäker. Vara hennes bollplank. Uppmuntra henne att dela sina tankar och känslor med dig. Hon behöver veta att du är tillgänglig för henne.

Steg 2

Ta över en del av sina hushållsansvar. Gravida kvinnor måste klara av graviditetsillamående och utmattning ofta. Plocka upp några av de sysslor är en enkel sak att göra, men det betyder mycket för en kvinna som har tillbringat hela dagen känsla illamående och trött. Mer än något annat, kommer det att visa din fru att du är medveten om henne och du vill göra vad du kan för att hjälpa henne. Erbjudande om att göra mer av matlagning och städning för henne så att hon kan få lite vila.

steg 3

Ta en föräldraskap klass tillsammans. Även om din fru planerar att vara det primära vaktmästare, är ni båda kommer att bli föräldrar. Lär dig att byta blöjor, fixa flaskor, installera en bilstolen ordentligt, och babyproof ditt hus tillsammans med din fru. Hon behöver känna att du är hennes partner i denna process, inte bara en intresserad iakttagare.

steg 4

Följa din fru till hennes läkarbesök. Var medveten om din frus födelse plan så att du vet hur man bäst kan hjälpa henne genom hennes arbete. Vänta inte tills du är på sjukhuset, med din fru på väg att föda, att fråga henne om hon planerar att naturlig förlossning. Diskutera alternativen med din läkare i förväg så att du kan fokusera all din uppmärksamhet på din fru.

steg 5

Hjälpa henne att få ditt hus redo för din lilla en ankomst. Gå med din fru att handla babykläder, välja en krubba och plocka färgerna för barnkammaren. Förberedelser är roligt för mammor-to-be; njuta av upplevelsen med henne.

steg 6

Berätta för din fru hur vacker hon är och hur mycket du älskar henne. Med alla de fysiska förändringar kroppen genomgår, är det inte ovanligt för en kvinna att känna sig oattraktiv och oönskade. En av de viktigaste sakerna du kan göra för att vara en god make är att berätta för din fru ofta att du tycker att hon är vacker och du har tur att ha henne i ditt liv.

varningar

  • Trots alla ansträngningar, någon gång din frus känslor kommer förmodligen att få det bättre av henne. Tårar eller ilska kommer sannolikt att uppstå.
  • Med fokus på din fru, är det lätt att glömma sig själv; ta hand om dina behov, också.

tips

  • Ha tålamod med din fru humörsvängningar.
  • Skäm bort hennes begär.
  • Gör henne trösta en högre prioritet än din egen.