XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Yoga är en form av motion som är utformad för att hjälpa dess utövare få bättre kontroll över sin kropp och själ. Yoga är en bra form av motion för den som söker mer mental klarhet, styrka och flexibilitet. Det finns många olika yogaställningarna ute för dig att prova, varav en är den lotusställningen. Om du vill veta hur man gör detta pose, följ dessa steg.

Instruktioner

1 Sitt på golvet med benen rakt ut framför dig.

2 Ta höger ben i en vagga så att foten är i armbågen av vänster arm och knät är i armbågen eller höger arm. Sträck överkroppen mot insidan av höger ben, och gunga fram och tillbaka, vrida så långt du kan på varje sida på ett kontrollerat sätt, sträcker sig inte bara din torso utan också din höftled.

3 Böj vänster ben som du skulle göra om du skulle sitta indisk stil, ta med din vaggas höger ben ut långt till höger, böj höger knä ordentligt så att baksidan av högra vaden är i kontakt med insidan av höger lår, och ta höger ben tillbaka framför dig. Nu, stoppa höger fot i vänster ljumske så att den högra foten är vackert inbäddat precis ovanpå den vänstra ljumsken. Höger fot ska göra nästan 90 graders vinkel mot golvet, snarare än vila parallellt med golvet.

4 Lyft höger ben en aning med ena handen och med den andra handen, ta tag i undersidan av din vänstra vaden, föra den ut och runt höger ben så att det nu är på topp.

5 Nestle din vänstra fot i höger ljumske precis som din inbäddat höger fot till vänster ljumske. Ta dina knän i riktning mot varandra så att de ligger så nära varandra som möjligt.

6 Skjut din ljumske i golvet med kanterna på fötterna och sitta med din torso trevlig och lång. Du kan vila händerna, handflatorna uppåt, på knäna.

Tips

  • Kom ihåg att hålla god hållning genom ryggen när ni några yogaställningar, så att du uppnår den maximala mängden sträcker sig från varje pose.