XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Protein barer är ett kosttillskott som ofta används av kroppsbyggare och idrottare. Anses vara en avgörande tidsbesparande och näringsstöd av idrottare som leder upptagen liv, protein bars kan du få nödvändiga näringsämnen i ett bekvämt och effektivt sätt. De olika typerna av protein bars leverera viktiga näringsämnen som förbättrar din hälsa och fysisk prestation.

Muskeltillväxt och fettförbränning

Vassleprotein, den viktigaste ingrediensen i många ledande protein barer, har visat sig öka muskelmassa och stöd i att förlora vikt, särskilt när det gäller fettförbränning. Konsumera protein barer i samband med intensiv fysisk träning för att bygga muskelmassa "vid mycket högre priser", enligt pris plog. Barer med vassleprotein, snarare än vassleproteinisolat, har visat sig vara särskilt användbart i att lägga muskelmassa.

Återvinning och energi

Förutom att ha en hög proteinhalt, de flesta protein bars införliva också viktiga näringsämnen, inklusive vitaminer, fetter, kolhydrater och mineraler som hjälper kroppen i muskel återhämtning och övergripande underhåll energi. Enligt Tänk muskler, protein barer med en hög proteinhalt och måttlig till hög halt av kolhydrater är idealiska för idrottare som vill särskilt stödja deras energinivåer. När det gäller muskelåterhämtning, konsumerar protein barer omedelbart efter intensiv träning gör att muskler att lagra kolhydrater (glykogen), vilket leder till en förbättrad återhämtning.

Negativa biverkningar

Vissa individer upplever mindre biverkningar när man äter protein barer. Enligt Bodybuilding For You, konsumerar för mycket vassleprotein kan potentiellt orsaka skador på levern. Det finns debatt om detta, men eftersom Pris plog säger att skador på levern från protein barer är en "vanlig missuppfattning." En proteinrik diet väcker kvävenivåerna i kroppen, så det är viktigt att du dricker mycket vatten medan man äter protein bars på en regelbunden basis. Individer som är laktosintoleranta kan dra nytta av att hålla sig till protein barer gjorda med vassleproteinisolat, som innehåller mindre än en procent laktos, i motsats till 05:55 procent som vassleproteinkoncentrat innehåller.