XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

För att komma definierade abs det tar rätt mängd konditionsträning, en hälsosam diet och toning övningar. Magmusklerna är indelade i tre områden, obliques, den övre och nedre muskler. De lägre magmusklerna kan vara ett problemområde särskilt för kvinnor. Ett effektivt sätt att arbeta magmusklerna är med en medicin boll.

Instruktioner

1 Välj en lämplig vikt. Medicin bollar finns i olika vikter vanligen från tre till tjugo pounds. Tänk på din mål och strömstyrka nivå när man väljer en boll. Tänk på att du inte behöver en tung vikt när man arbetar med lägre magmusklerna.

2 Låg på golvet med böjda knän. Håll armarna vid din sida. Höj fötterna från golvet och korsa dem vid anklarna. Knäna bör höjas tillräckligt hög för att göra en nittio graders vinkel med golvet.

3 Placera medicin boll mellan knäna. Hålla bollen i-mellan benen av något klämma knäna mot bollen.

4 Gör en omvänd crunch. Ta knäna mot bröstet. Dina höfter ska komma upp från golvet. Nedre delen av ryggen ner men låt inte dina fötter vid golvet. Gör tjugo till fyrtio crunches och kompletta två till tre set.

5 Arbeta dina sneda muskler tillsammans med lägre abs. Placera medicin boll som anges i steg två och tre ovan. Vrid bara underkroppen helt åt vänster. Knäna ska kort beröra golvet. Kroppen bör inte röra sig. Ta knäna tillbaka och rotera till höger. Upprepa för tjugo till trettio upprepningar.

Tips

  • Se till att du har korrekt form när man gör den omvända kritan. Få flytta ner innan du lägger vikten på medicinboll.
  • Håll huvudet ner för att undvika att anstränga nacken.
  • Börja långsamt och arbeta dig fram till önskat antal uppsättningar.
  • Sträck nedre delen av ryggen före och efter att ha arbetat din nedre magmusklerna.
  • Om du har problem med nedre delen av ryggen prata med en läkare innan utöva dina lägre abdominals med en medicin boll.
  • Undvik tung medicin boll när just har börjat. Arbeta dig upp till en tyngre vikt.