XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Airsoftvapen används i mock bekämpa simuleringar som använder vapen för att skjuta höghastighets pellets vid andra spelare. Dessa vapen finns i en mängd olika former och storlekar, varje unik för den roll som Airsoft spelaren tar i kommande strider. De flesta Airsoft guns är baserade på verkliga militära vapen och måste vårdas och transporteras på ett liknande sätt till sina dödliga motsvarigheter. Säker transport av airsoft vapen är avgörande för att undvika skador på redskap och olyckliga missförstånd med allmänheten.

Instruktioner

1 Ta bort all ammunition och eventuella gasbehållare från din airsoftvapen. Ammo kan lagras i förpackningar eller påsar inuti ditt fall, men får inte vara i pistolen under transporten. Gasbehållare måste lagras säkert bort från värmen och får aldrig bäras på kommersiella flygbolag.

2 Ställa säkerheten för pistolen. Alla vapen större än airsoft pistoler bör ha säkerhetsinställningar och mindre ofta dessa som en försiktighetsåtgärd mot oavsiktlig avfyrning.

3 Placera pistolen i behållaren. Behållaren måste ha hårda sidor, en vadderad insida och en lås om du tänker ta pistolen på flygbolag eller järnvägar i USA. Detta gör också en utmärkt fall för resor.

4 Lås fallet säkert med ett kombinationslås. Ge kombinationen till någon säkerhetspersonal som kan inspektera dina väskor. Alla skjutvapen, även pellets vapen, måste deklareras på Transport och säkerhet Administration checkpoints och kombination förutsatt att dessa myndigheter. Vapen måste vara säkert låst för transport som incheckat bagage på flygbolag eller järnväg och kan inte utföras på planet, även lossas.

5 Märk ditt fall med ditt namn och adress. Köp anpassad "dog tags" för detta ändamål eller använda hårda bagage taggar. Detta är viktigt för långa resor med luft- eller järnvägssegment som de kommer att hjälpa till med identifiering bör ditt fall felplacerad av bagage hanterare.

Tips

  • Torr brand dina vapen innan du sätter iväg dem för att säkerställa all ammunition avlägsnas och ingen finns i kammaren. Många stater har strikta lagar om laddade skjutvapen och inte notera skillnaden mellan pellets vapen och andra vapen.
  • Inte dekorera din behållare med ord som bomb, explosion, eller aggressiva politiska budskap. Ingen vill deras redskap för att bli en olycka på grund av en alltför försiktig observatör ringer myndigheterna.