XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem
Kvinnor & # 039; s Vitaminer för känsliga magar

Vitaminer ger närings försäkring för alla kvinnor, men vitamintillskott är särskilt viktigt för kvinnor i fertil ålder: närvaron av adekvata nivåer av vissa vitaminer vid befruktningen är avgörande för korrekt fosterutveckling. Tyvärr har många kvinnor, särskilt gravida kvinnor som redan har känsliga magar, finner att vitaminer orsaka magbesvär. Gärningsmannen är sannolikt att vara järn; kompletterande järn kan orsaka magbesvär, förstoppning, mörk avföring och halsbränna. Medan du tar vitaminer med mat eller mjölk eller ta dem vid en annan tidpunkt på dagen kan hjälpa, ibland en annan vitamin behövs.

Super Nutrition Simply En Prenatal

Dessa prenatal vitaminer är citrus och vanilj smaksatt cellulosatabletter. Järnet i dessa vitaminer är "pre-belagda" för att minimera interaktion med andra näringsämnen såsom vitamin E. Det är en allergitestad produkt, som inte innehåller några tillsatser eller ingredienser som är vanliga allergener såsom jäst, vete, gluten eller mejeri. Tabletterna är utformade för att lösa i magen i 15 till 30 minuter för enkel smältbarhet och mindre magbesvär.

Nytt kapitel varje kvinnas inre skönhet

Dessa vitaminer är utformade för att möta näringsbehoven hos icke-gravida kvinnor samtidigt som lätt på magen. De innehåller ett antal örter inklusive ingefära, som traditionellt används för att reglera magen. Denna produkt innehåller soja.

Solgar Gentle Järn

Denna produkt är avsedd för kvinnor som behöver extra järn i en form mindre sannolikt att orsaka upprörd över att känsliga magar. Denna järntillskott innehåller järn bisglycinat, en kelaterad järn som är utformad för att minimera både magbesvär och förstoppning, vanliga biverkningar. Denna produkt är fri från de vanligaste allergenerna inklusive jäst, soja, vete och mejeriprodukter.

regnbåge Ljus

Rainbow Ljus Just När järn-Free är Safe Guard Multivitamin en naturlig multivitamin produkt som innehåller ingen järn; Detta gör det till en effektiv produkt för postmenopausala kvinnor eller kvinnor som inte behöver eller inte kan tolerera extra järn. Produkten är fri från de flesta vanliga allergener, inklusive vete, gluten, jäst och laktos. Detta vitamin är också säkert för kvinnor som tar antikoagulantia, thyroidmedications, sulfa läkemedel eller som tar mediciner för eller har överlevt cancer. Den är utformad för att vara skonsam mot magen. Rainbow ljus bara en gång, är mat baserad Kalcium en produkt för kvinnor som behöver extra kalcium men har problem att smälta vissa tillägg; denna produkt innehåller örter som bidrar till att förbättra kalcium matsmältning och absorption.