XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Snacks som inte har socker


Den kristalliserade vita substansen som vi har lärt känna som socker är en av de skyldiga att öka midjemått och den ständigt växande diabetiker. Tillsatt socker är i din granola barer, din spannmål och nästan allt som kommer från en låda. Vare sig du letar efter en söt behandla eller bara ett mellanmål, det finns gott om alternativ för mellanmål som inte har någon tillsatt socker. Medan frukt har naturliga sockerarter, dessa sockerarter är bra för dig och bör inte undvikas. Nästa gång du behöver ett mellanmål, nå för en av dessa hälsosammare alternativ utan tillsatt socker.

Frukt

Om du är på humör för något sött, men undviker tillsatt socker, nå för fruktskål. De flesta frukter är perfekt för en lätt mellanmål. Om du letar efter något lite mer fyllning, göra en fruktsallad och omfattar tyngre frukter som mango och banan. Förutom att ha utan tillsats av socker, de flesta frukter är låga i kalorier och har praktiskt taget inget fett. Även de fattiest frukter, liksom bananer, har mindre än ett gram fett. Frukt kan också användas för att sockra andra mellanmål recept som normalt skulle kalla för raffinerat socker. Använd hemlagad nonsens med utan tillsats av socker i stället för raffinerat socker i din kakrecept. Även om de kanske inte är så söt, de är mycket hälsosammare för kroppen.

Grönsaker

Oavsett om du föredrar dem kokta eller råa, är grönsaker laddade med vitaminer och mineraler. De är den ultimata makten mellanmål. Använd råa morötter, paprika och selleri doppas i hummus eller stapla dina favorit planteras på en bit av fullkornsvete toast med några mager ost. Som frukt, grönsaker är låga i kalorier och har inget fett och det finns så många alternativ. Om du inte har helt utvecklat en aptit för råa grönsaker, gör en frukt smoothie med mycket söta frukter som bananer eller ananas och lägga till en handfull eller två av spenat eller grönkål.

Nötter

Till skillnad från frukt, nötter är mycket hög i fett, men det är hälsosamt fett och de är också sockerfria. Nötter är mycket fyllning, vilket gör dem ett bra mellanmål att binda dig över mellan måltiderna. De är packade med protein och lätt att bära. Mutter-baserad spridning som jordnötssmör och mandel smör är också friska, socker fria alternativ. Leta efter naturliga jordnötssmör utan tillsatt socker. Kombinera det med bananer på hela vete toast eller sprida den på äpplen att sockra det. Om du tittar på din vikt, vara försiktig med servering storlek när man äter nötter, eftersom de är mycket hög i kalorier.

Fullkorn

Hela korn bröd, kex och även spannmål kommer utan tillsatt socker. Om du köper dessa produkter till en livsmedelsbutik, titta på näringsmässiga fakta. Håll dig borta från korn som har raffinerat socker eller hög majssirap. Fullkorn är ett bra mellanmål när de kombineras med frukt eller nötter. Du kan även göra din egen trail mix med hela korn av spannmål, torkad frukt och nötter.