XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Lounge Lizard Rese Stolar tillverkas av Travel ordförande, ett företag som specialiserat sig på uteservering. Dessa stolar är fällbara fåtöljer, populär bland campare, i hemmen och bakgårdar. Lounge Lizard finns i svart och grönt, och en valfri bärväska finns att köpa. Stolarna är gjorda av textilene nät, som torkar snabbt och förblir svalt i varmt väder. Stolen är 64 inches lång när den är helt tillbakalutad och har en vikt på upp till 300 pounds.

Instruktioner

1 Vika upp stol från sitt förvaringsläge genom att dra isär de två stödstängerna längst ner på stolen. Placera den säkert på plan mark.

2 Sitt i stolen och justera höjden på kudden nackstöd genom att skjuta den uppåt eller nedåt. Kurvan av nackstödet ska sitta längst bak i nacken, under botten av huvudet. Alternativt, flytta den till nivån på nedre delen av ryggen för svankstöd.

3 Luta stolen till önskat läge. Gör detta genom att lätt trycka ner spaken, flytta din vikt och lutar bakåt som stolen glider tillbaka och fotstödet höjer.

4 Flick plast låsmekanism på höger armstöd av stolen för att hålla positionen i stället. Upprepa steg 3 för att justera vinkeln om det behövs.

5 När du är klar, vik stolen tillbaka till förvaringsläget. Skjut stolen tillsammans vecken, så att kurvan från under knäna fälls upp mot toppen av ryggstödet. De två stödstänger ska komma samman.

Tips

  • Det kan ta lite övning för att hitta den rätta balansen punkten för att få stolen att luta som du önskar. Kom ihåg att det fungerar på liknande principer till ett vardagsrum fåtölj.
  • Vid en vikt på ca 20 pounds, kan det vara svårt att utföra stolen långa avstånd. Även om det är relativt kompakt och portabel, är det bäst transporteras med bil eller RV än utförs.
  • Försök inte att sitta på Lounge Lizard om du väger över 300 pounds.