XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

En golf flyktbilen semester kan vara ett bra sätt att koppla av medan vässa din golf färdigheter på nya och utmanande golfbanor runt om i världen. Men hur gör du se till att dina värdefulla klubbar kommer fram säkert till din destination? Följ några åtgärder för att skydda dina golfklubbor när du reser.

Instruktioner

Packning dina klubbor

1 Placera din vanliga golfbag i en mjuk väska, tillgänglig för omkring $ 100. Se till resväska har en dragkedja topp för att hålla klubbarna säkert inuti. Eller välj ett hårt skal fall; Det är ett säkrare alternativ som väljs av proffsen, men kan kosta flera hundra dollar.

2 Se till att din skog har kåporna för att förhindra skador under transporten dem.

3 Saker vissa kläder i din golfbag för att förhindra att klubbar från näven runt.

4 Identifiera tydligt dina klubbor på utsidan med ditt namn och adress, ifall de (eller dig) missar en flygning eller en anslutning.

Specifika flygKrav

5 Kontrollera en golfbag ombord Delta flyg i stället för ett stycke bagage. De tillåter 14 klubbar, 12 bollar och ett par skor i påsen. Om du markerar en mjuk ensidig golfbag, måste du registrera ett aktiebolag frigör undantag. Du kan kontrollera ett hårt skal fall eller köpa en Delta golf box för $ 10, och behöver inte underteckna ett dokument avseende självrisk.

6 Suppleant ett kontrollerat golfbag för en bit av bagage utan extra kostnad ombord United Airlines flyg.

7 Ta en kontrolleras golfbag i en hård ensidig fall ombord American Airlines. Vikten får inte överstiga 70 pounds.

8 Tänk på att Continental Airlines tillåter endast en golfbag som måste täckas eller inneslutna i ett hårt skal.

9 Sätt ett lock på dina klubbor om du flyger Northwest Airlines, eftersom de inte kommer att acceptera klubbar utan en. Nordväst rekommenderar ett hårt skalfodral för dina klubbor.

10 Ta ett hårt skal resefodral eller en vanlig klubb väska ombord Southwest Airlines.