XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Den WASR-10 är en rumänsk klon av AK-47 automatkarbin som utvecklats av sovjetisk soldat Mikhail Kalashnikov. Modeller tillgängliga för allmänheten är i stånd att endast halvautomatisk eld. Många lagar begränsar modifieringar av denna skjutvapen, men det är möjligt att ersätta nosen paus.

Instruktioner

1 Ta bort pistolgrepp från ditt gevär. På grund av federala lagar som reglerar misshandel stil vapen såsom WASR-10, måste du ta bort pistolgrepp på ditt gevär innan du ändrar nosen paus.

2 Använd en dremel för att ta bort svetsmutterlocket från mynningen paus. En mutter eller lock svetsas över nosen paus på fabriks WASR-10 gevär. Noggrant Dremel bort tills svetsningen är bruten. En fjäderbelastad tapp kan också håller fast locket på nosen. Tryck stiftet och skjut sedan av locket.

3 Ta bort nosen paus. Olika modeller kan glida av, men de flesta fat är gängade, så att du kommer att behöva skruva din fabrik paus för att göra plats för en ny. Inte ersätta din pistolgrepp tills du har åter svetsas eller fästs mynningen locket på framsidan av geväret.