XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Hur banta med en rockring


Banta ner kräver att du förbrukar mer kalorier än du tar i. Hula hooping är ett roligt sätt att bränna kalorier för att banta. När du gör rockring, kan du bränna 400 till 500 kalorier per timme. Det är lika med den mängd kalorier bringade körs på löpbandet. Hula hooping att banta kräver ett vägt rockring, en träningsplan och ett utrymme tillräckligt stort för att tillåta bågen att snurra runt din kropp.

Instruktioner

1 Hur banta med en rockring

Hula Hooping kommer tona midjan och ge din ryggrad flexibilitet.

Välj en båge som slår mellan midjan och bröstet när den står på marken. Vikterna varierar i hula hoops - från 1,5 pounds till 5 pounds. De ljusare hoops tar mer energi att snurra runt midjan. Mer energi kommer att förbrukas för att upprätthålla rotation och hålla rockring på midjan. Spilla mer energiresulterar i fler kalorier bränns i träningspasset.

Ju större och tyngre beslag, som väger upp till fem pounds, är lättare att lära sig att hålla spinn. Om du är en nybörjare, välj större bågen för att främja framgång på att hålla bågen spinning. De större och tyngre fälgar gör att du kan bågen under en längre tid, eftersom du använder mindre energi med varje rotation. Skillnaden mellan den större bågen och mindre bågen kan jämställas med en promenad eller kör träningsplan. Om du går tillräckligt länge kommer du täcka samma avstånd och förbruka lika mycket kalorier som löpare. Det kommer att ta dig längre. I slutändan bör den första bågen du väljer att vara en som du bekvämt kan utöva med i 10 minuter.

2 Håll bågen mot ryggen. Placera ena foten framför den andra, med rockring placerad något ovanför midjan. Ge bågen en snurra runt midjan, gunga fram och tillbaka på fötterna. Skift din vikt för att hålla rockring roterar runt midjan och från marken. Svänga höfterna i en cirkel kommer att göra det svårare att hålla bågen upp; öva gungnings rytm. Du skärpa din kärna, stärka och massera ryggen, förbättra cirkulationen och bränna kalorier samtidigt ha roligt. 3 Hur banta med en rockring

Håll reda på din träningsplan i din kalender.

Gör en träningsplan. Under första veckan, gör rockring för en till tre minuter, sex till sju gånger om dagen. Den andra veckan bör du bygga upp till tre till fem minuter. Varje vecka efter, lägga till tre minuter. Ditt mål är att göra rockring i 30 minuter rakt. Med någon träningsplan, kommer börjat långsamt att säkerställa att du har möjlighet att fortsätta framåt. Var konsekvent med din träning och hålla fast vid din plan.

Tips

  • Ät en hälsosam kost rik på frukt, grönsaker och fullkornsprodukter.
  • Begränsa ditt intag av sötsaker och fett för att banta.
  • Kontrollera alltid med din läkare innan du påbörjar ett nytt motionsprogram.