XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Det kvinnliga bröstet kommer i en mängd olika storlekar. I dagens västerländska samhälle är stora bröst ofta förknippade med ökad sexuell attraktionskraft. Vissa konstgjorda och kirurgiska metoder för bröstförstoring, inklusive implantat, har blivit populära. På grund av arten av bröstvävnad, att öka storleken på brösten utan kirurgi eller medicinering är svårt.

Instruktioner

1 Ange puberteten. Brösten börjar utveckla och få större när en flicka kommer in i puberteten, och de kommer att fortsätta att utveckla och förstora för om de kommande 5 åren. När det är klart mognad uppnås vid cirka 18 års ålder, är bröst huvudsak inställd.

2 bli gravid. Graviditeten orsakar en förskjutning i hormoner som produceras av kroppen, och mjölkkörtlar inom brösten börjar att förstora i väntan på att producera mjölk efter födseln. Efter förlossningen, kommer brösten svälla för att rymma mjölkproduktionen, och de kommer att stanna förstorad tills avvänjning av barnet är klar. Om mjölken inte längre produceras, kommer brösten långsamt återvända till sina före graviditeten storlek.

3 gå upp i vikt. Brösten består huvudsakligen av fettvävnad, så när du ökar fettreserver i kroppen, kommer dina bröst brukar bli större på ett proportionerligt sätt. Om du inte är under att börja med, att lägga ytterligare tyngd åt din kropp - samtidigt som det kan göra brösten större - är inte ett hälsosamt val.

Tips

  • Inga muskler är i brösten, så ingen mängd motion kommer att göra brösten större. Dock kan vissa övningar som stärker bröstmusklerna, som stöder brösten, bidra till att lyfta brösten och få dem att verka större.
  • Ingen grädde, lotion eller kläder kan göra brösten större.