XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Hur man knyta knutar på Boat Bouys


I båtlivet en av de viktigaste färdigheter du behöver är förmågan att binda flera typer av knutar. När du säkra din båt till ett fast föremål, såsom en boj, är den idealiska knut kallas runda tur och två halvslag knut. Denna knut förhindrar glidning från bojen. Den runda tur och två halvslag knut tar lite övning att behärska, men det är inte en komplicerad knut att lära sig.

Instruktioner

1 Linda en ände av repet runt säker post eller ring av bojen två gånger. Efter att linda repet runt stolpen två gånger, kommer du vill om en fot av slack. Omslags av repet runt stolpen kommer att absorbera påfrestningar, så att du kan avsluta knyta knuten.

2 Skapa den första skumt. Passera den kortare änden av repet, som kallas det bittra slutet, över den andra änden, som kallas den stående änden. Sedan vidarebefordra det bittra slutet genom triangeln skapas. Dra denna snäva.

3 Skapa andra problem. Upprepa processen som används för att skapa den första skumt. Den andra hitch kommer att vara längre bort från posten än den första hitch.

4 Gör nödvändiga ytterligare missöden. Om du fortfarande har en kvarvarande bittra slutet, kan du göra fler missöden med resten av det bittra slutet. Ju fler missöden som du placerar på repet, desto mer säkert kommer det att fästa din båt till bojen.