XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem
Hur fungerar en cykeltrainer Arbete?

Utbildning är viktigt för god ridning, speciellt i konkurrens. En bra utbildning rutin kan vara svårt att upprätthålla om vädret eller ditt schema inte samarbetar. Det är där en cykel tränare kan vara ett användbart verktyg. En cykel tränare är utformad för att vända en väg cykel i en stillastående cykel. Tränare består av en ram som håller det bakre hjulet från marken så att den kan rotera fritt. Däcket vilar på en rulle som ger motstånd.

motstånd Riding

Motstånd tillhandahålls av tre olika typer av mekanismer. Valsen som är driven av cykelns däck kan påverka ett fläktblad som använder vindmotstånd. Dessa är oftast det billigaste, men de är de bullrigaste av tränare. En annan mekanism använder kraftfulla magneter för motstånd och är något tystare. Den sista har en vätskefylld reservoar med en fläkt inuti, som driver mot vätskan i stället för luft. Vätskebaserade tränare är den tystaste och mest sannolikt att simulera en verklig utomhus ridvana.

Quick Release

Motionscyklar är konstruerade så att de kan ta emot någon cykel som använder en snabb frigöringsmekanism på bakhjulet. De flesta tränare kommer med en ersättare snabbkoppling spett som kan bytas ut med den ursprungliga spett för att säkerställa en korrekt passning i tränare. Snabbkopplings kon och hävstångsmekanism sätts in hållare på tränare som håller hjulet stadigt på plats.

Vänster eller höger?

Knoppar på vardera sidan av tränare möjliggöra det hjul som skall justeras till antingen vänster eller höger. Detta hjälper till att säkerställa cykelns bakhjul är centrerad på motståndet rullen. En annan knopp på rullen själv ökar eller minskar motståndet vid behov.

Erfarenheten

Vissa cykel tränare växer fram som ger en sannare ridvana. Medan många tränare verkar helt enkelt som stationära cyklar, är nyare konstruktioner som innehåller unika mekanik som möjliggör rörelse i sidled. Denna tränare kommer faktiskt luta från sida till sida för att mer realistiskt simulera verkliga rörelsen av cykling, särskilt när stand-trampa.

Året runt Riding

Den uppenbara fördelen med en cykel tränare är att det kan användas oavsett väder eller tid på dygnet. Samma utbildning regimer för väg utbildning på sommaren kan också hållas på en tränare i mitt i vintern. Dessutom, tränare tillåter föraren att arbeta med specifika svagheter utan oro terräng eller körförhållanden.

endimensionell

Oavsett hur bekvämt en cykel tränare kan vara och oavsett hur hårt de designers försöker, kan ingenting replikera den faktiska effekten av ridning på vägen. Förändringar i terräng och vägförhållanden är i själva verket en viktig del av ridvana och lägga till en dimension som en tränare inte kan simulera.