XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Pilates övningar har utvecklats till att omfatta träningsbollar, Bosu bollar, ringar och motstånd band. Resistance band är mångsidiga bitar av träningsutrustning som görs med olika spänningar: ljus, medeltunga och tunga.

Grodan

Grodan är en populär övning som kan göras med ett motstånd band i stället för på reforma. Ligg på rygg och föra knäna till bröstet. Loop motstånd band runt bollarna i fötterna och hålla ett handtag i varje hand. Vänd tårna ut och röra hälarna tillsammans. Luta hakan ner och knapra axlarna från marken. Det bör finnas en lätt spänning i kabeln. Du kan släppa handtagen och ta lägre på kabeln så det lärs ut. Håll din låg rygg och skinkor på golvet. Andas in och tryck benen raka. De kommer att vara ca 45 grader från golvet. Andas ut när du drar knäna igen. Gör sex till åtta repetitioner.

One-Leg Circle

Detta är en bra övning för benen och höfterna. Lie uppåt med benen rakt på golvet och motståndet bandet lindas runt bollar av dina fötter. Höj din vänstra benet rakt upp i luften. Justera spänningen på kabeln så att du känner ett lätt motstånd. Hålla resten av kroppen avslappnad på golvet, och se till att hålla båda skinkorna på golvet. Börja göra benet cirklar genom att gå på utsidan över höger knä och sedan cirkel runt medsols till vänster. När du bygger styrka, kan du vidga cirkeln, men hålla bäckenet på golvet. Gör fem cirklar och sedan växla ben.

Övre kroppen

En Pilates övning som stärker armar och bröstmuskler sker först genom att binda kabeln till ett fast föremål i axelhöjd. Stå på höger sida av objektet med vänster hand som håller kabeln. Vänster arm är rak. Fötterna bör vara höftbredd med tårna vända framåt. Ta med din vänstra arm över din kropp och sluta när det når mittlinjen. Håll armen rakt. Återgå till startpositionen. Gör 5 till 10 reps, och sedan vända göra rätt sida.