XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Som den mänskliga befolkningen ökar och bostads- och byggbranschen bommar, vi inkräktar längre och längre på hemma hos många djurarter. Mestadels de är knuffade undan, ignoreras och lämnas att svälta utanför deras naturliga livsmiljöer. Några av de mer envisa och anpassningsbara arter hänga på ändå. Raccoons, råttor, opossum och bältdjur är några av de mer envisa arter. Främst vi bara se dem som skadedjur som kämpar med våra djur och komma in i soptunnor på natten. Men det är inte deras fel för att agera som de gör, så varför lägga ut gift eller fällor som skulle döda dem? Ett bra alternativ skulle vara att använda levande humana fällor och vända djuren över till en human skadedjursbekämpning organisation som kommer att flytta djuret.

Instruktioner

1 Börja med att såga plywoodskivorna. Du behöver tre stycken 3 fot med en fot i storlek, ett stycke en fot med en och en halv fot, en bit 2 fot 8 inches lång och 1 fot bred, ett stycke en fot 1,5 inches bred och 1 fot hög, och en stycke 2 fot 4 inches lång och 10 inches bred.

2 Mät en av 3x1 bitar och placera träpinne på tvären exakt halvvägs dess längd. Använd träskruv för att fästa pluggen stadigt mot brädan. Detta kommer att vara golvet i fällan

3 Placera ändarna av de andra två bitar av den 3X1 står upp vid sidan av golvet för att göra väggarna. Använd träskruv för att fixa dem på plats så att du har en fyrkantig U-form box saknas ett tak som är en fullständig fot bred i det inre.

4 Skär längden på 1X1 till 4 en fot långa sektioner. Åtgärd 2 fot och 7 inches ner varje sida av lådan, står en längd av 1X1 upprätt på varje sida och använd träskruv för att fästa dem på väggarna. Mät lite mer än tre fjärdedelar tum längre ner och placera de andra två 1X1s. Skruva fast dem på plats också. Dessa är konsolerna som ramar in skjutdörr som kommer att släppa när fällan stängs. Se till att slipa denna del av fällan väl för att göra dörren sjunka smidigt.

5 Anbringa en fot 1,5 inches bred och 1 fot hög bit till slut längst bort från konsolerna med träskruvar. Detta kommer att vara den statiska änden av fällan, den del som inte rör sig.

6 Skruv en av ögat krokarna en fot från slutet av 2 fot 4 tum lång och 10 inches bred bit av plywood och placera den ögon hook-up i fällan, bortom konsolerna. Det bör teeter över träpinne i golvet. Detta kommer att vara treadleboard. När djuret steg på den för att få till betet nära den statiska änden av fällan, kommer styrelsen att släppa och utlösa skjutdörr.

7 Anbringa ett öga krok tre inches från slutet av stycket 2 fot 8 inches lång och 1 fot bred. Placera den eye-hook-ner på toppen av fällan, vilket skapar taket. Ögat krok bör vara närmast konsolerna. Skruva upp i fällan på plats.

8 Borra ett hål större än bredden av den återstående ögat krok skruv i den återstående styrelsen om en tum från slutet, nära styrelsens mittlinjen. Ögat krok bör kunna sitta i hålet lätt och komma fri med en lätt ryck. Slot styrelsen i konsolerna med hålet nedåt pekar i fällan.

9 Knyt en längd på lina i ögat på den återstående kroken. Kör linje genom ögat krok i taket och knyta den andra änden för ögat kroken i treadleboard. Skjut dörren så att hålet i det är nära toppen av insidan av fällan och placera den återstående ögat krok i hålet. Det kan ta några försök som fiskelinan ska ha något slack i det alls när den är placerad i glidbräda. Spänningen av linjen kommer att hålla brädan höjas. När treadleboard trycks ned av ett djur i fällan, kommer ögat krok i luckan lossnar och dörren glider stängas ordentligt. Du behöver bara ställa fällan nu.

Tips

  • Grafit smörjmedel kan hjälpa luckan glida ner om du tycker att det fastnar. Du kanske vill överväga att borra några små lufthål i taket av fällan.