XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Hockeyklubbor inte längre är helt enkelt träkäppar från förr. Dagens hockeyspelare använder pinnar tillverkade av en fast och kontinuerlig del av kompositfibrer. Detta gör att pinnar lättare, starkare och, naturligtvis, dyrare. Om du har skadat din komposit pinne, det finns sätt att få den tillbaka till att spela form utan att behöva spendera mer pengar.

Instruktioner

1 Bestäm skador. Om det finns små hack, divots eller djupa repor på ytan av pinnen, applicera små mängder av bindemedlet in i de skador tills fylld. Använda gummiskrapa för att skrapa bort överflödigt material från pinnen för att släta över sprickorna. Låt torka helt.

2 Brutna pinnar. Placera stick bitar på en plan och stabil arbetsyta. Sand bort eventuella grader på ytan av varje del där avbrottet inträffade. En trä plugg, som kan erhållas från någon hockey pro shop, är i huvudsak en sex till sju-tums trä delen av stavkroppen. Håll träet kärnan mot öppningen i axeln av varje stycke för att bestämma hur mycket som behöver slipas bort för att göra det möjligt för pluggen att passa ordentligt.

3 Sand pluggen i långa, jämna slag över hela ytan, stannar med jämna mellanrum för att se om kontakten passar in axelstyckena. När kontakten passar, generöst borsta med limmet tills det är väl täckt.

4 Trycka pluggen ned in i en ände av en av de trasiga bitar tills endast halv syns. Fästa den andra axelstycket över den exponerade pluggänden och kraftfullt pressa ned tills båda ändarna av axeln möts och pluggen inte längre är synlig. Skrapans det överflödigt lim över skarven i axeln och låt torka i några timmar. Wrap några spolar av hockey tejp runt leden för extra styrka, om så önskas.