XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Vad finnas ramping på en Paintball Gun?


De flesta paintballer spelare vill kanoner som skjuter så snabbt och exakt som möjligt och paintball "markör" teknik har alltid försökt att svara på denna önskan. Ramp, vilket ökar snabb brand förmåga, var en sådan utveckling. Även om det låter paintballers att skjuta bollar på en extremt snabb takt, har det också orsakat en del konkurrenskraftiga obalanser som lett vissa turneringar att förbjuda ramp.

Definition

Den "ramp" Namnet kommer från det faktum att pistolens eldhastighet är "rampas upp" eftersom spelaren drar avtryckaren. När skytten drar in avtryckaren en ramp-aktiverad standardhalvautomatiska vid en viss hastighet, den elektroniska mekanismen inuti pistolen växlar foder från halvautomatiska till helautomatiska. Switchen är omärklig på många vapen, vilket gör det svårt för domarna att upptäcka när spelare har aktiverat ramp.

lägen

Det finns tre huvudsakliga typer av ramp. Varje läge bestäms av pistolens Pact timer som mäter eldhastighet och fördröjningen mellan varje skott.

PSP Rampning kräver tre skott innan pistolen växlar till rampläget. När den halvautomatiskt läge, måste spelaren skjuta med en hastighet av minst fem bollar per sekund för att initiera ramp till full auto. Den högsta nivån för brand i det här läget är 13 bollar per sekund.

NXL Rampning kräver tre skott innan initiering. Spelaren har bara att hålla ner avtryckaren för att initiera ökad eldhastighet (full auto). Den högsta nivån för brand för NXL ramp är 13 bollar per sekund.

Millennium Rampning initieras när spelaren trycker av minst sex gånger per sekund. Den helautomatiska takten kommer att skjuta 12 bollar per sekund.

ramping Modeller

Spelare och tillverkare har försökt öka hastigheten på avfyrningsmekanismen sedan elektriska markörer infördes i slutet av 1980. Tippmann SMG 60, som infördes 1987, var den första pistol kan helautomatisk eld och snabbt modifieras så ramp skulle kunna ske.

ramping Bans

Ramp gav spelarna med dyra helautomatiska makt en fördel gentemot de spelare med icke-elektriska markörer. De första förbud av det kom i mitten av 1990-talet lika ramp-aktiverade kanoner blev populär. Många paintball fält postade sedan regelverk som förbjudna spelare från ramp. PSP ramp har accepterats av vissa paintball ligor och i vissa turneringar, men andra typer av ramp typiskt förbjudna från dessa tävlingar.

farorna

Spelare som använder helautomatiska vapen kan oavsiktligt skjuta motståndare mer än de har för avsikt att, vilket leder till skador utöver vad en vanlig paintball gevär kunde göra. När PSP ramp är tillåtet i turneringar, är hastigheten av kanonerna ibland sänkas för att minska risken för skador.