XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Säkerheten ofta kallas quarter av försvaret. Säkerhetsläge är utan tvekan den mest utmanande position på den defensiva sidan i amerikansk fotboll. Säkerheten måste ha hastigheten på wide receiver i kombination med aggressivitet en linebacker. Läs vidare för att lära sig spela säkerhet i amerikansk fotboll.

Instruktioner

Spela säkerhet i amerikansk fotboll

1 Studera ansvar som är specifika för fri säkerhet. Den fria säkerhet spelar mer pass täckning än den starka säkerhet. Den fria säkerhet i amerikansk fotboll är ofta den sista försvarslinjen i passningar. Positionen har en viktig regel först och främst. Låt aldrig en offensiv spelare komma bakom den fria säkerhet.

2 Lära sig korrekt kroppsställning och placering. Säkerheten skall ha en svag knä och midjan böja, bredbent med höger eller vänster fot framåt och vikten av kroppen skall vara på den främre foten.

3 Förbättra förmågan att se hela fältet. Det börjar med övningar som hjälper vidga perifera seendet. Beroende på försvar som utnyttjas, kommer den fria säkerhet behöver se båda sidorna av området och agera därefter.

4 Kommunicera väl med andra medlemmar i den defensiva sekundära. Det finns tre andra medlemmar i den defensiva sekundära i amerikansk fotboll och fyra måste arbeta tillsammans som en enhet för att lyckas.

5 Granska och studera Playbook för andra positioner samt den fria säkerhetsläge. Det är oerhört hjälpsamma och ofta nödvändigt att veta vad den andra medlems av den sekundära kommer att ansvara för på en viss spel.

Spela Stark säkerhet i amerikansk fotboll

6 Studera ansvar som är specifika för stark säkerhet. Den starka säkerhet spelar närmare raden av gruff. Den starka säkerhet i amerikansk fotboll är ansvarig för mitt i passet täckning. Ofta stark säkerhet kommer att krävas för att rusa quarter och spela mer i loppet stöd.

7 Lära sig korrekt kroppsställning och placering. Säkerheten i amerikansk fotboll ska böja knä och midjan något och hålla fötterna isär. Höger eller vänster fot bör vara framåt med kroppsvikten på den främre foten.

8 Kommunicera väl med de andra medlemmarna i den defensiva sekundära. Det finns tre andra medlemmar i den defensiva sekundära i amerikansk fotboll och fyra måste arbeta tillsammans som en enhet för att lyckas.

9 Granska och studera Playbook för andra ändamål än stark säkerhet positioner. Det är oerhört hjälpsamma och ofta nödvändigt att veta vad de andra medlemmarna i den sekundära kommer att ansvara för på en viss spel.

10 Förstå den mångsidighet som krävs från den starka säkerhetsläge. kan i ett spel krävas starka säkerhet att ta itu med driften tillbaka nära linjen och på nästa täcka en djup pass. En stark säkerhet i amerikansk fotboll som inte kan göra båda kommer att kämpa för att bemästra läget.