XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem
Best balklänning att bära för My Body Figur

En balklänning är en av dessa extra speciella plagg reserverade för kvällar och fester som alltid kommer att hållas i minnet. Oavsett om det är en svart slips bröllop, en gala eller en fantastisk födelsedagsoiree, gör den perfekta balklänning en stil uttalande och passar som en absolut dröm. Det finns vissa stilar och silhuetter av balklänningar som ser bäst på vissa kroppstyper. Från päronformad damer till mindre, petite gal, följa några enkla steg, och varje kvinna är säker på att hitta den klänning som rymmer en allvarlig stil punch.

Päronformad Siffror

Betona din topp och dölja en större botten med en axelbandslös balklänning eller en drop-midja klänning. En A-linje klänning, alltid ett populärt val, kommer att fungera bra för att skapa en fin form och dra ögat uppåt. Håll dig borta från V-halsar som kommer att dra ögat nedåt. Illusion necklines och lister eller andra utsmyckningar på halsen eller på banden kommer att visa upp en värdig topp medan distrahera från en större nedre halvan.

kurviga figurer

Kurviga kvinnor bör välja klänningar som demonstrerar sina bästa tillgångar, såsom en off-the-axeln klänning som kommer att visa axlarna. Negativt, bör du dra uppmärksamheten bort från områden som du vill dölja. Använd en enda axel eller axelbandslös klänning att dra ögonen uppåt och bort från en tyngre nedre halvan. Operationsrockar som Sculpt din form kommer att se fab, såsom en drop-midja klänning med en monterad, rynkad livstycket. Håll dig borta från alltför många volanger och extra lager som kommer att lägga onödig och föga smickrande volym till din form.

bystiga figurerna

Välj en klänning med stort stöd för övre halvan. En klänning med en korsett eller en upplyftande stiftelse plagg kommer att hålla bysten perky och på plats. Om du vill minimera dina kurvor, balansera en större övre halvan med en fylligare kjol. Håll dig borta från axelbandslösa stilar. Nyckeln till att klä väl ligger i komfort, och du vill inte ses rycka bort på toppen av din klänning hela kvällen.

petite figurerna

En A-linje klänning eller pelarliknande fodralklänning kommer att förlänga en petite kropp. Medan de flesta klänningar kommer att smickra din liten figur, finns det några undantag, såsom stora, voluminösa balklänningar som lätt kan överväldiga en liten ram. Intressanta detaljer kan bidra till att ge en illusion av kurvor, så väljer ruching, rosetter eller andra utsmyckningar att lägga till volym till en liten bröstet.