XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem
Storleken på en hopfällbar cykel

Även fällbara cyklar var runt på 1800-talet, först nyligen har de haft en ökning i popularitet. I stora städer i hela USA, ser du allt från studenter till affärsmän ridning eller bär sina hopfällbar cykel, och med mer än 100 företag som tillverkar hopfällbara cyklar, är det lätt att hitta en som är perfekt storlek för dig.

hjul~~POS=TRUNC

Enligt "A till B" tidningen, hopfällbara cyklar finns i tre klasser, beroende på hjulstorleken: Gran Turismo fällbara cyklar, med hjul 20 tum eller större; super-kompakta hopfällbara cyklar, med hjul 16 till 18 inches; och mycket små hjul hopfällbara cyklar, med hjul mindre än 16 inches. Välj en cykel som passar dina behov; Om du vill ha en cykel som är lätt att packa in i bilen och gå till parken kan du vara nöjd med en större cykel, men om du behöver en som kommer att vika upp för tåg eller buss leta efter något mindre och mer lättviktig.

Grand Tourer

I allmänhet kommer cyklar med hjul 20 tum eller större har prestanda för en mer traditionell cykel, men det är svårare att vika upp dem och de skapar en större paket. Du kan hitta en hopfällbar cykel med 24 eller 26 tums hjul, som är i grunden en vanlig cykel, vilket innebär att din lokala cykelaffär kan enkelt fixa och ersätta dess komponenter. Dessa cyklar skulle vara svårare att ta med dig, men på kollektivtrafik.

super Compact

Cyklar med hjul i 16-18 tum sortiment vika upp snabbt och är ungefär lika stor som en resväska, vilket gör dem lätta att bära på kollektivtrafik eller hålla under ett skrivbord. De mindre hjul manövrera snabbt och är i allmänhet starkare än större hjul. Däremot kommer de att ge dig en grövre rida, så om du har stort avstånd att resa, leta efter en med bra fjädring.

Mycket liten Hjul

"A till B" Tidningen förklarar att trots det faktum att dessa cyklar har mindre hjul än sina 16-tums motsvarigheter, de ofta att de inte vika i ett mindre paket. Dessutom använder de oftast mjuka däck för att absorbera stötar på vägen istället för avstängning, vilket kan göra dem svårare att pedal. Även med justerbara säten och styren, kan dessa cyklar vara obekvämt för längre personer. På den positiva sidan, dessa cyklar är ofta billigare än sina större motparter.