XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

En övning bollen är ett fantastiskt verktyg att använda för grundläggande övningar, stretching och styrketräning. Att hitta rätt storlek och att lära sig att sitta på det lämpligt är de första stegen för att införliva denna utrustning till din rutin.

Instruktioner

1 Blåsa upp bollen till sin rätta storlek. Mät den med ett måttband för att säkerställa att det är den storlek som det visar på lådan - antingen 55, 65 eller 75 cm boll.

2 Rulla bollen mot en vägg eller soffa för stabilitet.

3 Stå framför bollen, vänd bort från bollen. Ta sidorna av bollen för balans, och sitta ner i mitten av bollen.

4 Walk fötterna framåt ungefär en fot och rulla bollen med dig så det är inte längre vidrör väggen. Håll händerna på sidorna av bollen.

5 Placera fötterna höftbrett isär på golvet med tårna pekande framåt. Sitt rakt och pressa din ab och skinkor muskler. Släpp greppet från sidorna av bollen och satte händerna på höfterna.

Tips

  • Du kan använda en övning boll i stället för en kontorsstol för att förbättra grundläggande styrka och hållning som du sit.With knäna direkt över anklarna, bör dina höfter vara på samma höjd som knäna om du har rätt storlek bollen. Om du är för höga, får en mindre boll. Om dina höfter är lägre, får en större boll.