XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Att vinna en siffra tävling tar tid, ansträngning och engagemang. Figur modeller träna för 3 månader före konkurrens och upprätthålla en strikt kondition och nutritionsregim. Om du någonsin har velat att komma in och vinna en siffra tävling, komma igång genom att följa dessa steg.

Instruktioner

1 Ta hand om din kropp börjar inifrån. Om du vill vinna en siffra tävling, måste du ha en tonad kropp som är både frisk och vacker. Rådgör med en dietist och träningscoach för att hjälpa dig att utveckla en behandling för att äta bra och tränar. Domarna leta efter modeller siffra som är mager och muskulös.

2 Köp en poserar kostym, vilket är vad du bär för att modellera i en siffra tävling. Poserar kostym passar tätt mot kroppen och framhäver dina bästa tillgångar. Hitta ett företag att skräddarsy utforma en poserar kostym anges till dina mått. Har mer än en design som precis göras ifall du behöver en extra att byta till.

3 Delta i ett figur poserar verkstad, som hjälper dig att behärska promenader, svarvning, poserar och scenen presentation. En figur poserar verkstad ger konkurrerande modeller i balans och självförtroende att vinna. Likaså ger en siffra poserar workshop insidan hemligheter att köpa garderob, garvning, scen smink och frisyrer.

4 Håll dig aktiv under din lågsäsong. Använda feedback från domarna, utveckla en plan för att hjälpa dig förnya din konkurrensstrategi, inklusive sätt att förbättra på dina styrkor och svagheter.

5 Föra en dagbok för att hålla koll på din träning och kost program, liksom några mål som du anger för att upprätthålla din figur under lågsäsong.