XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

När du rider din ATV ut på spåret, det finns inget värre än att ständigt behöva stanna för att undvika en lågt hängande lem eller behöva vända eftersom vägen är blockerad. Det är viktigt att borsta och underhålla ATV spår, så att du kan ha det säkraste och mest trevlig resa möjlig.

Instruktioner

1 Trimma borsten från leden. Detta inkluderar tagg fläckar eller buskar, lågt hängande armar och ben eller andra hinder som har funnit sin väg på eller odlas på leden. Stockar och träd faller på leden ibland. Du kan behöva använda vinschen för att ta bort dessa från leden.

2 Gör leden tillräckligt bred. Mät din ATV att bestämma dess bredd. Du bör göra din spår åtminstone en fot bredare än din ATV. Om du har vänner eller familj som kommer att rida leden med dig, se till att det är tillräckligt bred för sina ATV också. Ingen ska fastna eller måste vända på spåret på grund av bredd. Du kan behöva skära ner hela träd eller plantor med en motorsåg.

3 Åtgärda eventuella korsningar som är ostadiga. Om du korsar vanligtvis en flod eller bäck på en gammal bro, eller har en kulvert som spänner över ett stort dike, se till att det är i reparerade tillstånd. Om inte, kan detta skada en ATV som träffar korsningen fel.

4 Spray för buggar längs leden. Ingen ska komma hem täckt med fästingar eller chiggers bara för att de gick långritt på ATV. Om de får ut i penseln, det är deras eget problem. Besprutning för buggar längs leden kan hjälpa denna.