XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

När du måste bära en hållare, behöver du inte gå med generiska klar färg med metalltrådar. Ortodontister har numera många alternativ för dig att designa din egen hållare med grafik, färger och mönster. Helt enkelt be din ortodontist om du kan designa din egen hållare, och du kommer att presenteras med hundratals alternativ.

Instruktioner

1 Fråga din ortodontist om han ger möjlighet att designa din egen hållare. Nästan alla ortodontister erbjuder denna möjlighet nu. Be att se böcker om färg, grafik och design.

2 Välj den färg du vill ha. Ljusare färger kan visa fläckar och repor lättare och snabbare. Mörkare färger kan inte visa vilken typ av mönster eller motiv som du vill, så ha detta i åtanke. Du kan också välja tie-dye färger och mönster som prickar, ränder, etc.

3 Välj den design som du vill. Detta kan inkludera mönster och grafik. Det finns många typer av grafik från tecknade visar, till ord, till sport och musiksymboler. Välj en av dina favorit hobbies och visa grafik som överensstämmer med det.

4 Tala om för din läkare färg, mönster eller design, eller bilden som du vill på din tandregleringshållare. Han kommer att spela in denna information och placera för att din hållare. Du kommer sannolikt att behöva betala mer för att anpassa hållaren, men du kommer att ha det under en lång, lång tid så du bör utforma en hållare för din njutning.