XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Sommar Säkerhets Ämnen


När sommaren kommer, alla vill komma ut. Människor är upptagen på jobbet och spela under sommarsolen och lukten av grill grillning fyller luften. Du kan njuta till fullo om du bara uppmärksam på några säkerhets grunderna.

Trädgården, stranden och poolen alla är roligare när du håller säkerhet i åtanke. Var noga med att göra sommaren kul säkert för hela familjen.

säkra barn

Sommartid är speltid. Barnen är i skolan och utanför spela boll, simning, cykling och vandring. Sommaren är också en tid då barnen hamnar på akuten på grund av olyckor, så det är viktigt att föräldrar gör att barn leka säkert.

Barn bör alltid bära hjälm när cykling och skridskoåkning och skyddsutrustning när man spelar sporter som baseboll och fotboll. Håll dina barn säkra på lekplatsen genom att alltid ha en vuxen närvarande att se upp för dem.

American Academy of Pediatrics rekommenderar att lekplatser har en mjuk marktäckare såsom bark, gummi eller träflis runt hela spelutrustning för att dämpa effekterna av fallen. Se alltid till att dina barn använder åldersanpassad lekredskap.

Sön Exponering

Sommarsolen är inbjudande, men det innebär också en fara för din hälsa. Solbränna, uttorkning och hudcancer alla kan uppstå från överexponering för solens värme och skadliga UV-strålning. Några enkla försiktighetsåtgärder kan skydda dig och din familj från solen.

Det amerikanska Department of Heath och Human Services rekommenderar att begränsa solexponering under klockan 10:00 och 16:00, eftersom detta kommer att minska risken för skadlig ultraviolett strålning. Under dessa tider, är solens strålning vid dess starkaste nivå.

Använd ett brett spektrum, hög solskyddsfaktor (SPF) solkräm och slitage lätt, skyddskläder vid arbete i solen. En bredbrättad hatt och solglasögon kan skydda ansiktet och ögonen från skadliga strålar.

Bra hydrering är viktigt, särskilt för barn och äldre. Förhindra uttorkning genom att dricka kallt vatten eller mineralrika sportdrycker innan du går utanför, och regelbundet när du är utomhus. University of Maryland Medical Center rekommenderar att spädbarn och små barn ges vätskor såsom Pedialyte att upprätthålla elektrolytbalansen och förhindra uttorkning.

vatten~~POS=TRUNC

Sommaren är den tid då många familjer huvudet till poolen eller stranden. Båtar och kanoter rör sig över sjöar och vattendrag, medan barn och vuxna plaska och leka längs stranden.

Varje person i en båt eller kanot måste bära en flytväst som passar ordentligt. Enligt South Carolina Department of Natural Resources, kan mer än 90 procent av alla båtliv dödsfall kunnat förhindras genom korrekt användning av flytvästar.

Lämna aldrig barn ensamma i eller i närheten av vatten, eftersom ett barn kan drunkna i några sekunder. En vuxen bör vara i vattnet, med barnen i räckhåll, när du simmar. simma alltid med en kompis, och vet dina gränser. Om du blir trött, stanna och vila en stund. Dricka vatten för att hålla hydratiserade, och aldrig använda alkohol när du simmar.