XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem
Vilka ingredienser som i Mentos?

Mentos, den självutnämnda "freshmaker", uppstod som en hård mynta med en kryddig centrum. Under årens lopp har Mentos utvecklats till att även fruktsmaker, sura smaker, sockerfria alternativ och mintgummi. Mentos fick också ökänd som en Internet-fenomen när en samling videoklipp verkade visa människor som kombinerar Mentos och diet cola för att bilda en gejser liknande utbrott av läsk i luften. Detta orsakas av den cola koldioxid blandning med de porösa hål i det yttre skalet av den Mentos.

Mint Mentos

Mint Mentos har minst komplexa ingredienslistan eftersom den inte har några sockerersättningsmedel eller smaktillsatsföreningar. Sockret och vete glukossirap ger sötma. Observera att vete glukossirap är ett derivat av vete, så de med Celiaki bör undvika Mint Mentos. För strukturen och texturen hos Mint Mentos, olika stärkelser, gummin och hydrerade kokosnötoljor används.

Ingredienserna i Mint Mentos är socker, vetestärkelsesirap, hydrerad kokosnötolja, risstärkelse, gummi arabicum, sackarosestrar av fettsyror, gellangummi och naturliga smakämnen.

Cool Mint Sockerfri Mentos

Cool Mint sockerfri Mentos erhåller sötma från en mängd olika sockerersättningsmedel, främst isomalt, maltitol syrup, mannitol, polydextros, sorbitol och sukralos. Tandköttet, gelatin och hydrogenerade kokosolja ger struktur åt godis. Mono- och diglycerider hjälpa blanda ingredienserna. Färg och ytbehandlingsmedel bidra till att förbättra utseendet på myntverk.

De ingredienser som i Cool Mint sockerfria Mentos är isomalt, maltitolsirap, mannitol, hydrerad kokosnötolja, polydextros, sorbitol, gelatin, gummi arabicum, mono- och diglycerider av ätliga fettsyror, sukralos, sackarosestrar av fettsyror, dextrin , naturliga och artificiella smakämnen, titandioxid, som en färg; och karnaubavax och bivax, som ytbehandlingsmedel.

frukt Mentos

Frukt Mentos uppnår en söt och fruktig smak från socker, vete glukossirap och citronsyra. patienter celiaki-sjukdom bör undvika frukt Mentos på grund av veteglukoshalten. För struktur och stabilitet, använder frukt Mentos olika stärkelse, gummin och hydrogenerade kokosolja. Ett sortiment av färger, karnaubavax och bivax ge frukt Mentos den färgstarka och glänsande yttre skal.

De ingredienser som används för att skapa Fruit Mentos är socker, vetestärkelsesirap, hydrerad kokosnötolja, citronsyra, risstärkelse, gummi arabicum, gellangummi, sackarosestrar av fettsyror, naturliga och artificiella smakämnen; karmin, paprika oleoresin, betakaroten och rödbetor röd som färger; och karnaubavax och bivax, som ytbehandlingsmedel.

Sura Green Apple Mentos

Sour Green Apple Mentos användning av socker, glukossirap, äppelsyra och citronsyra för söta smaker. Vinsyra är den viktigaste ingrediensen orsakar sur smak. Olika stärkelse, gummin och hydrogenerade kokosolja används för struktur och stabilitet. Artificiella färger och ytbehandlingsmedel bidrar till färgen och glansen på det yttre skalet av godis.

De komponenter som ingår för att skapa Sour Green Apple Mentos är socker, glukossirap, gummi arabicum, hydrerad kokosnötolja, äppelsyra, vinsyra, citronsyra, maniok stärkelse, konstgjorda smakämnen, gellangummi, sackarosestrar av fettsyror; gul 5, sjö blå 1 och blå 1, som artificiella färger; och karnaubavax och shellack, som ytbehandlingsmedel.