XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Hur man bygger en Snowboard Kicker


Att bygga en snowboard kicker ger en stor dag distraktion att rida hissar. En kicker är byggd med bara dig och dina vänner, bort från besväret och faran för massorna. Dessutom, snowboard kickers är bra träningsutrustning för att förbättra dina kunskaper. Med kickers, är tanken att bygga ett hopp som skickar in mjuka, pudersnö, där konsekvensen av att falla är låg. Med tillräckligt praxis på kickers, kan du lära sig nya tricks som kan vara alltför skrämmande att försöka på vanliga parker.

Instruktioner

1 Hitta ett område som lämpar sig för kicker konstruktion. Du kan behöva tillbringa så mycket tid att hitta platsen för att bygga hoppet att bygga själva kicker. Att hitta rätt plats försäkrar både säkerhet och njutning, och många snowboardåkare bråttom att börja bygga hoppet och sluta med en medioker resultat. Hitta ett område med bra, brant landning med massor av nysnö. Kontrollera att det finns en lång in-springa till kicker utan risker eller skarpa svängar. Om det är en varm dag, hitta en plats i skuggan när solen kan göra snön långsamt och klibbig.

2 Snöskottning för att bilda den allmänna formen av kicker. Gräva från sidorna och baksidan av hoppet för att undvika att dra snö från framför kicker. Att göra detta kommer att skapa en oönskad dike som är en stor säkerhetsrisk. Du kan lägga snowboards horisontellt på baksidan av kicker att ge stabilitet för att packa snön mot.

3 När väl en grundform bildas, är kompakt snö tills hoppet fast, som en pistmaskin vid en skidanläggning. Korrekt packning är avgörande och du kan gå på hoppet med dina stövlar, slog hoppa med spade, och även bandet på din snowboard och hoppa runt på hoppet. Du kommer då att behöva skotta mer snö att bygga hoppet tillbaka. Fortsätt denna process för att nå rätt höjd och komprimering.

4 Bygg in-kör till hoppet. I sikt längd beror på en mängd faktorer, men ta din bästa gissning på vad som kommer att ge dig rätt mängd hastighet. Vandra till toppen av i-run undvika gå upp själva i-run och vingglidnings längden på in-loppet. Sideslipping medel gör din väg ner för backen långsamt med styrelsen vinkelrätt mot i-run så din bakkant skapar en slät yta på snön.

5 När in-run och hoppa är klar, testa kicker med en konservativ och försiktig hoppa. Kommunicera med dina vänner om vad som behöver ändras, göra nödvändiga justeringar och fortsätta med kicker session.