XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Uteservering för camping behöver inte vara komplicerat. Storleken och formen på din sittgrupp bör vara flexibel, lätt att montera och enkel att strejka. Aska block och lager timmer bänkar är den enklaste typen av platser du kan använda. Din nästa lägereld songfest kommer att vara mycket mer framgångsrik när du har möjlighet att ta emot alla på bara några minuter. Din sittplatser kan lagras i en närliggande skjul och monteras efter behov.

Instruktioner

1 Hitta en sluttande område i camping som har en platt plats nära den nedre delen.

2 Rensa bort alla borste och använd sand eller kompost för att utjämna den platta delen för att göra det tillräckligt stor för offentliga adresser, pjäser och eldar (åtminstone 20 fot i diameter).

3 Bestäm det maximala antalet personer som du behöver för att rymma. Multiplicera den siffran med 22 inches att bestämma hur många fötter av sittplatser du behöver. Detta kommer att rymma för en vanlig människa, som behöver en plats omkring 22 inches bred för att vara bekväm, baserat på expansion i höft mätningar mellan 1941 och 2004, de två år då omfattande storlek undersökningar utfördes.

4 Bestäm hur du vill att dina platser placerade. Tre amfiteater stil sektioner med breda, svagt lutande gångar gör alla, även de som använder bistå enheter som vandrare och rullstolar, för att nå alla rader. Amfiteater-stil delar vanligen kilformade, med den smalaste raden närmast scenen eller eldstad. Gör rader minst 40 inches bred.

5 Skär lager virke till den längd som behövs. Glida timmer genom hålen i din aska block. Mät sittplatser en mer tid att se till att du har 22 tum gånger antalet förväntade campare, exklusive bredden på aska blocket stöden.

Tips

  • Flygbolag tillhandahåller en knappa 17,2 inches för varje passagerare, en standard som utvecklats genom Boeing forskaren Klaus Brauer. Storlek USA tillfrågade 10.000 personer i 13 amerikanska städer under 2004. Deras resultat som presenteras i BBC News, visa "den genomsnittliga siffran för en vit kvinna var 41-34-43 - och en svart kvinna 43-37-46 ... den genomsnittliga vit man kom in på 44-38-42 och den genomsnittliga svart man på 43-37-42. "