XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Att vilja att hoppa från ett flygplan och rasa mot jorden vid löjligt överdrivna hastigheter är ett helt naturligt sätt att tillbringa en lördag eftermiddag om du är en actionhjälte eller bara en helg krigare. Naturligtvis, för att göra så att du behöver lite träning för att hålla från splattering som Wile E. Coyote i ett avsnitt av "Roadrunner".

Instruktioner

1 Se till att du är medicinskt kunna skydive. Om du har hjärtproblem eller lider täta strömavbrott, överväga en annan form av rekreation. Utöver detta kommer du att behöva passera grundläggande skriftliga, muntliga och reaktion tids tester innan du är tillåtet att hoppa. Kom ihåg att det finns en åldersgräns på 18 år, trots att 16-åringar kan hoppa med en förälder skriftligt medgivande.

2 Bestäm hur du ska träna. Det enklaste sättet att hoppa med minimal utbildning är att göra en tandemhopp där du ansluten till en instruktör som gör allt arbete. Om du vill hoppa på egen hand, måste du fylla i antingen statisk linje eller Accelerated Free Fall utbildning, vilka båda kräver timmar av omfattande förberedelser.

3 Välj en plats att kasta, känd som en "Drop Zone" eller DZ för kort. En lista över DZS kan hittas på Dropzone Database nätet, eller så kan du prova lokala Gula Sidorna, som innefattar typiskt en lista samt. Hur som helst, se till släppzonen är ansedda och säker. Om det inte är knuten till USA Parachute Association (USPA), passera, hitta en annan som är.

4 Hoppa det där och välja en inomhus fallskärmshoppning snåla. Inne i en vertikal vindtunnel, kommer du att uppleva en känsla av flygning med en instruktör vid din sida. Ingen utbildning krävs och kostnaden är betydligt lägre än för traditionella skydiving. Flips, ramlar, mid-air cartwheels, alla är tillgängliga för din viktlösa nöje, och med absolut ingen risk för landning på motorvägen.