XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Hur man skräddarsy Flag fotbollsskor


Flagga fotboll, vilket inte är så fysiskt som själva spelet fotboll, använder liknande tröjor under spelets gång. Även utfyllnaden inte alltid används under denna vänliga idrott, tröjor varje gruppmedlem bär är. Anpassa flagga fotbollsskor att göra laget sticker ut är inte svårt eller dyrt. Med hjälp av olika järn på brev, som kan köpas på ett hantverk butik för mindre än 5 dollar per förpackning, kan du skräddarsy några jersey med lagets namn, spelarens nummer och spelarens namn.

Instruktioner

1 Välj en färg på järn-on bokstäver och siffror som lätt kan ses på tröjan på avstånd, såsom mörka färger som kontrasterar en ljus Jersey. Välj tecken i en lämplig storlek som är tillräckligt liten för att passa ett barns jersey eller stora nog att ses på en vuxenstorlek uniform.

2 Lägg flaggan fotbollströja över strykbrädan så att fronten är vänd uppåt. Använd linjalen för att rikta in bokstäver jämnt över framsidan av tröjan att precisera lagets namn.

3 Vrid järn på låg värme och låt järn att värma upp i 3 minuter. Dra av genomskinligt papper som skyddar bindemedlet på brevet och placera bokstaven på tröjan. Tryck fast järnet på brevet i steg om 5 sekunder tills bokstaven fastnar på Jersey. Fortsätt med varje bokstav tills hela lagets namn stavas på tröjan. Låt tecken svalna på tröjan i 10 minuter innan du hanterar den.

4 Placera jersey på strykbrädan med baksidan av jersey vänd uppåt. Använd linjalen för att placera laget spelarens namn jämnt mellan axlarna och centrum siffrorna. Avlägsna genomskinligt papper från bokstäver och siffror. Järn på vart och ett av bokstäver och siffror på ett liknande sätt som beskrivs i steg 3.

Tips

  • Tvätta tröjor använder fintvätt inställning för att öka livslängden för järn-on bokstäver.