XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Vad kan orsaka Neck Pain hos barn?


Barn kan uppleva smärta i nacke precis som vuxna gör. Smärtan kan orsakas av en rad olika frågor, så det är viktigt att konsultera barnets barnläkare om smärtan kvarstår eller förvärras under 24 timmar. Även om smärtan kan strålar i nacken, kan det vara relaterade till något helt annat, och det är därför det är bäst att låta en expert ta en titt på vad som händer med barnet.

dålig hållning

Dålig hållning kan vara ett resultat av nacksmärta hos barn. De är ofta belägna vid ett skrivbord i ett klassrum under långa tidsperioder och är mest sannolikt slouched över som de lyssnar på läraren. Barn tenderar också att sjunka när du spelar videospel eller sitter framför en dator om det är skolrelaterade eller för skojs skull. Visa barnet hur man sitta ordentligt med axlarna upp och ryggen rak. Detta kan hjälpa till att lindra framtida nacksmärta.

Boka Bags

Tung bok påsar kan orsaka nacksmärta hos barn. Ofta barnet har att ta hem mer än en bok från skolan, tillsammans med flera bindemedel och sådant. Vikten av boken påsen kan dra på axlarna och gör att musklerna i nacken anstränga. Köp boken påsar som kommer med en rem som kan knäppta runt barnets midja för att erbjuda extra stöd. Kontrollera också att banden inte löst på påsen och inte hänga lågt på barnets rygg.

Skada

Barn är aktiva idag, oavsett om det spelar bakgård fotboll med grann barnen eller fritids fotboll på den lokala parken. Vid en viss punkt eller annan, kommer barnet upprätthålla en skada genom att köra in i en annan spelare eller faller alltför hårt på marken. Denna skada kan vara en vrickning, drog muskel eller ännu värre, ett brutet ben. Barn kan också få ont i nacken från skador som faller från träd, cyklar eller ens av en skateboard.

Reumatoid artrit

Reumatoid artrit kan orsaka nacksmärta hos barn. Det är inte bara en autoimmun sjukdom hos äldre människor, men i barnens medelålders och också. Vanligtvis denna typ av artrit har en debut av symtom som feber, inflammation i lederna och trötthet. Tester och röntgen kan beställas för att avgöra om det verkligen är reumatoid artrit som orsakar nacksmärta hos barnet. Behandlingen är tillgänglig för dem som diagnostiseras med denna sjukdom.

Spänning

Spänningar kan vara orsaken till nacksmärta. Barn är ofta stressade precis som vuxna. De inte bara behöver oroa sig för att göra bra i skolan och glädjande föräldern, men de blir också spänd över påtryckningar från sina kamrater. Uppmuntra barnet att vila, och erbjuder en kylklamp för barnet att placera på baksidan av halsen. Varma bad och massage kan ge lindring också. Ge barnet råd om hur stressande situationer kan behandlas i framtiden. En ny metod kan bidra till att minska spänningen.