XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Om ditt barn föddes mellan 22 november och 21 december, har du en Skytten barn på händerna. Skyttar, enligt folk som tror på astrologi, har några underbara egenskaper, men gillar alla stjärntecken, de kan ha sina problem också.

Natur

Personer födda under tecknet av Skytten är ganska vänliga och glada, enligt CafeAstrology.com. De älskar att skratta och skämta, så att de är i allmänhet sociala och vänliga. När de är unga, måste du vara försiktig med att lära ditt barn att vara försiktig med främlingar. Förse dem med stora möjligheter att umgås i säkra inställningar, men lär dem främling säkerhet, i synnerhet för de gånger du inte runt för att hålla ett vakande öga på dem. Skyttar är också öppna och ärliga människor som kommer att säga vad de think-- oftast utan att inse hur en annan person kan ta det, enligt en artikel på Huffington Post. Lär ditt barn att tänka innan du talar kan bli en läxa du måste återkomma under hela sin barndom.

Humör

Trots deras vanligtvis solig disposition kan en Sagittarian ha en bit av ett temperament, varnar Cafeastrology.com. Detta beror på att de är fritt pigg, impulsiv och ärlig om sina känslor. Om något gör ditt barn arg, han kommer inte att hålla tillbaka. Inse dock att dessa humör blinkar är som korta sommaren stormar som snabbt kommer att passera. Det är viktigt att inte förvärra problemet eller låta det eskalerar. Att vara en brand tecken, Skyttar har en hel del anda och kommer att driva tillbaka om skjuts. Kasta inte bränsle på elden. Håll dig lugn, och lära ditt barn att hantera ilska genom att uttrycka sig med ord, eller genom att ta en time out för att svalna. När han svalnar, kommer han tillbaka till sin varma och tillgivna natur, och vara mycket mer öppen för diskussion.

Frihet

Varje föräldraskap guide du läser kommer att säga att barn behöver rutiner i deras liv. Även om detta är sant, Skyttar hat rutiner; de är lätt uttråkad eller rastlösa. De har ett behov av att utforska fritt, konstaterar Astrology.com. Du måste hitta en balans med ditt barn att förse honom med struktur, samtidigt ge honom ett utlopp för frihet och spontanitet. Ge ditt barn ett par block av ledig tid i ditt schema varje dag. Ändra upp rutinen lite då och då genom att ta honom till en annan lekplats, eller sätta honom i en annan aktivitet. På helgerna, ta honom att utforska nya platser eller prova nya upplevelser. Om du inte skämma bort den naturliga nyfikenhet och behov av frihet, kan din lilla slyngel ta på sig uppgiften att hitta sina egna äventyr.

Utbildning

Den nyfikna och nyfikna natur en Skytten barn är både en välsignelse och en förbannelse. Å ena sidan kommer ditt barn älskar att lära och utforska världen omkring honom. Han kommer att suga upp information och uppleva det som en svamp, så vid en ung ålder presentera honom för pedagogiska spel och praktiska aktiviteter. På den negativa sidan, kan han bli uttråkad i ett klassrum som använder traditionella strukturen. De behöver behöver frihet för lärande, enligt Hermetics.com. Ditt barn kan vara mer lämpade för skolor som använder kreativa, alternativa undervisningsmetoder, såsom Waldorf eller magnet skolan. Hem-skolgång, om det är en möjlighet för dig, kan också vara ett alternativ.