XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Hur man beräknar Vikt Points


Försöker gå ner i vikt kan vara en frustrerande upplevelse, eftersom ingen träning rutin är garanterat att ge resultat för alla. En populär metod för viktminskning som många dieters har nått framgång med är Viktväktarna poängsystemet. Även om systemet har utformats för att arbeta hand i hand med en måltid program, är en formel som föreskrivs för icke-Viktväktarna måltider vägas in i en dag, vilket innebär att du kan följa programmet med egna livsmedel genom att beräkna måltider "poäng dig själv.

Instruktioner

Hitta din dagpenning

1 Ta den sista siffran från din vikt att hitta startbidrag. Till exempel en 200 pund person skulle ha en ersättning på 20 för att börja.

2 Lägg åtta poäng om du är man, 12 poäng om du är en ammande kvinna, sju poäng om du är en kvinna som ammar samt flaskmatning, och två poäng om du är en kvinna som inte är omvårdnad.

3 Lägg till en punkt om du är 58 år eller yngre, och ytterligare en punkt om du är 47 år eller yngre, en tredje punkt om du är 37 år eller yngre och en fjärde punkt om du är 26 år eller yngre.

4 Lägg till två poäng om dagen ser du står mer än att sitta, ytterligare två poäng om du går under dagen och ytterligare två poäng om du gör ansträngande fysisk aktivitet. Till exempel; en dag promenader är värt fyra punkter: två för stående och två för promenader.

5 Lägg till en punkt om du är högre än 5 fot 1 tum hög, och en andra punkt om du är högre än 5 fot 10 tum. Den totala är din dagliga intaget.

mat Beräkning

6 Dela upp gram fibrer, upp till fyra gram, med fem och registrera värdet.

7 Dela upp gram fett med 12.

8 Dela kalorier med 50.

9 Lägg resultatet för kalorier och fett, sedan subtrahera resultatet för fiberproduktion.

10 Round till den närmaste punkten att hitta mat värde.

Tips

  • Även om det inte är nödvändigt att följa en poäng program, spela in matintag hjälper spåra dina poäng.