XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Hur man svarar, "Hur kan jag organisera en Softboll-turnering"


Hur ordnar jag en softball turnering? Många frågar sig just denna fråga, men aldrig kommit till ett svar. Om du älskar sociala evenemang och älskar sport ännu mer, är en en dag softball händelse bara sak för dig. Speciellt om varmare väder är precis runt hörnet, är nu den bästa tiden att börja planeringen. Läs den här artikeln för att svara på frågan, "Hur kan jag ordna en softball turnering".

Instruktioner

1 Titta på ditt område ersättning. Om du bara har ett fält, normalt kan du bara har ca åtta lag spelar när du bestämmer "Hur ordnar jag en softball turnering". Du måste veta detta nummer innan du börja acceptera lag.

2 Bestäm ett pris. Det kan vara en prissumma eller något enkelt som T-shirts. För det mesta, människor inte bryr sig. De gillar bara att spela spelet och har en bra tid med vänner. Du måste överväga priset, men när du bestämmer "Hur kan jag ordna en softball turnering".

3 Ring din lokala "Parks and Recreation" avdelning och faktiskt fråga, Hur ordnar jag en softball turnering. Ge dem dina idéer. Detta är ett bra sätt att komma fram till ett datum som fungerar bäst. Dessutom, ibland avdelningen kommer att annonsera för dig och ringa befintliga grupper att ansluta sig.

4 Placera flygblad på stan. Om du har en fri annons tidningen placera en annons om en månad före dagen. Ge alla ett par veckor för tidsfristen. När du får över den ursprungliga mängden arbete som krävs när du ta reda på, "Hur kan jag ordna en softball turnering", allt verkar falla på plats.

5 Kontakta lokala matsäljare och be dem om de vill delta i evenemanget. De kunde även göra lite pengar under helgen. Du behöver alltid mat när du frågar dig själv, hur jag anordna en softball turnering ".

Tips

  • Inte göra allt själv. Se till att du har en partner, eller en grupp av människor som är villiga att dela upp arbetet och ansvaret. Sedan slappna av och ha en bra tid.