XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Inre lår motion tekniker


Vid det här laget har du säkert hört den sorgliga faktum: spot utbildning fungerar inte. Om du hoppades att göra 1000 benlyft varje dag eller slå höften adductor hårt, du ställer dig upp för hjärtattack.
Även om vi inte kan styra var fett får lagras, kan vi gå ner i vikt, skulptera våra kroppar med tiden och förbättra våra övergripande kondition.

Kondition

Inre lår motion tekniker


Du måste fokusera på att bränna kalorier. Tänk på att bränna en pund av fett, måste du bränna 3.500 kalorier (vilket innebär att man skär 635 kalorier per dag, antingen genom kost eller motion). Cardio är en teknik för att stimulera lovelier inre lår och innebär promenader, cykling, inlines, simning eller besöka löpbandet i 30 till 60 minuter fyra dagar i veckan. Arbeta ut och bränna massor av kalorier kommer att uppmuntra din kropp att låna från lagrat fett för extra energi, vilket hjälper dig att bränna vikt.

vikter

Inre lår motion tekniker


Lyft vikter är en annan teknik för att få låren du vill. Även hjärt hastigheter upp din ämnesomsättning omedelbart, hjälper styrketräning du bränner fler kalorier när du är i vila. Enligt Chicago styrka tränare Brian Gasso "Flickor tenderar att dras mot maskiner inre låret, förlängningar ben och andra maskiner och övningar som inte är så bra." Istället bör de göra knäböj och marklyft, säger han, "vilket leder till en mer estetiskt tilltalande kroppsbyggnad och ökar deras ämnesomsättning avsevärt." På gymmet, ben lockar, benpress, höft adduktorer och förlängningar ben är maskinerna du vill använda regelbundet. Om du inte har tillgång till gym, försök att hålla ett par hantlar och göra knäböj och utfall för en djup träningspass. Kom ihåg att placera fötterna brett för att få ut det mesta av din inre låret träning.

I vattnet

Inre lår motion tekniker


För äldre personer, de överviktiga eller personer omvårdnad skador, kan vattnet vara din bästa vän. Skonsamma vatten övningar bidrar mot kondition utan att placera en hel del stress på ben, muskler eller leder. Med hjälp av en pool nudel runt tillbaka för att hjälpa dig att flyta, du kan böja kroppen vid höften i en V-form (med fötterna på vattenytan), hålla din kärna tight och benen raka. Flytta fötterna genom vattnet horisontellt för några minuter raka, med hjälp av vatten som ditt motstånd. Samtidigt som flyter i detta läge, kan du också göra ben svep, vilket motsatt fot mot handen. Slutligen, kan du också prova "clam digger" som ber dig att ligga på rygg, förlänga dina armar, vända sig till en sida, böja benen och öppna och stänga knäna. Glöm inte att prova på den andra sidan också. En timmes pool aktivitet kan bränna 500 till 1000 kalorier.

med användning av Props

Inre lår motion tekniker


Det finns ett antal särskilda gadgets ute för att hjälpa dig med motivationen. Motion Resistance Band, som ser ut som långsträckta gummiband, är mycket bjudet av tränare och instruktörer. Det finns även en Tae-Bo DVD bygger på att använda dessa enheter tillsammans med cardio för extra motstånd och muskeltoning. För att få den inre låret fastare, försök att hålla bandet i vänster fot och korsa höger fot över (när du använder båda händerna för att hänga på bandet). När du lyfter benet, kommer du att känna stor sträcka direkt.

Med hjälp av en liten fitness boll (eller en Compact handduk) placerad mellan benen, kan du också prova duo sidan benlyft. Liggande på din sida, pressa din glutes och lyfta benen från golvet. Andas samtidigt sänka benen till marken.

Diet

Inre lår motion tekniker


Många kvinnor undrar varför de är förbannade med åska lår. "Jag tror att det beror på att det blir en hel del inaktivitet", säger tränare Matt Jones. "Även för kvinnor, fett typiskt butiker i nedre delen av kroppen på grund av deras östrogennivåer. Män har höga testosteronnivåer, så vad som händer med oss ​​är den lagrar i magen. Dessutom är den inre lår vara ett dåligt cirkulerat område, som innebär att det finns fångade gifter i det. "

Innan du börjar en övning regemente, överväga att minska dina kalorier. (Multiplicera din vikt med 11, vilket är antalet kalorier du behöver äta varje dag för att behålla din nuvarande vikt, och sedan minska dina kalorier med ett par hundra för totala viktminskning.) Försök också att hålla fett ner till 20 procent av din totala kalorier. Enligt Jones, det hjälper att minska ditt intag av kryddig mat, natrium och koffein, samt öka ditt vattenintag.