XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem
Hur att resa med ett diskbråck

Enligt MayoClinic.com är ett diskbråck som oftast upplevs av medelålders personer. Denna utbuktning eller diskbråck, av gelatin skivorna mellan kotorna kan orsaka betydande smärta och svaghet. Symptomen är i allmänhet gjorda värre när individen sitter eller står i samma position under en lång tidsperiod. Tyvärr kan smärtan från ett diskbråck förhindra att vissa personer från att resa, antingen i affärer eller nöje. Utsikterna konsekvenser för att sitta alltför verkar långt långt uppväger mål. Det finns dock sätt du kan minska din diskbråck obehag när du reser.

Steg 1

Sträcka ut musklerna i övre och nedre delen av kroppen med jämna mellanrum under din resa. Enligt Johns Hopkins Medicine, sitter under långa tidsperioder faktiskt släpper ut en betydande mängd påfrestningar på flera områden i ryggraden. Om du redan har ett diskbråck, lagt stam innebär ytterligare smärta. Om du flyger, sträcka på axlar och nacke, försiktigt böja sig framåt eller på varje sida och sträcka ut benen. Dessutom får upp varje timme eller så för att gå på toaletten eller i slutet av kabinen och göra några lätta sträckor. Om du reser med tåg eller bil, kan du enkelt införliva dessa övningar och täta pauser för att lindra belastningen på ryggen.

Steg 2

Ta en värmedyna eller åter kyla och värme förpackningar med dig när du reser. Om du flyger, du kommer inte att tillåtas att föra dessa objekt som handbagage, men hålla dem i resväskan för användning när du landar. Om du upplever spasmer från att sitta i planet, tillämpa en kall pack till det drabbade området i fem minuter på, sedan fem minuter off. Om du har smärta och eventuell svullnad, tillämpa något varmt eller varmt till området i stället för att lindra inflammation. Om du reser med en annan form av transport, ta kyla och värme förpackningar med dig och kontrollera med transportföretaget för eventuella begränsningar för att använda dem under resan.

steg 3

Ta over-the-counter antiinflammatoriska läkemedel, såsom ibuprofen, när du reser. Ibuprofen kommer inte bota din diskbråck, men det kan åtminstone göra resan mer bekväm. Om du har försökt receptfria läkemedel och fann dem ineffektiva, tala med din läkare om dina problem. Ett recept för en muskel relaxer eller en starkare smärtstillande kan vara nödvändigt för att hålla dig från att uppleva svår smärta.

steg 4

Ta en ländryggen eller liknande ryggstöd kudde med dig, och använda den när du måste förbli sittande under långa tidsperioder. Dessa kuddar kan hittas i de flesta varuhus i sängkläder eller medicinsk försörjning avdelning och kan lindra en del av stammen som sker i ryggen på grund av obekväma sittplatser. Om du flyger, luta din plats så mycket som möjligt, vilket ger dig ett visst utrymme för att förlänga benen något. Placera kudden mellan det drabbade området av ryggen och ryggstödet och luta sig mot det. Vissa människor tycker också att sitta på en kudde avlastar ryggen.

varningar

  • Tala med din läkare innan du reser med ett diskbråck att diskutera eventuella försiktighetsåtgärder du måste vidta för att förhindra ytterligare skador på ryggen.